باشگاه سپیدرود: با کریمی تسویه حساب کردیم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
علی کریمی که فصل گذشته توانست سپیدرود را در لیگ برتر حفظ کند، برای فصل جدید تصمیم به قطع همکاری گرفت اما تاخیر باشگاه برای تسویه حساب باعث حواشی زیادی شد.
به گزارش نامه نیوز، کریمی که دو فصل دیگر قرارداد دارد اعلام کرد تا زمانی که با او تسویه حساب کامل نشود خود را طبق قرارداد، سرمربی تیم می داند و حتی اقدام به تست گیری از بازیکنان رده سنی زیر 21 سال کرد.
در نهایت باشگاه سپیدرود اعلام کرد که در جلسه ای که ظهر امروز یکشنبه 27 خرداد با حضور مالک و مدیرعامل و نیز معاون ورزشی، مدیر حقوقی و رییس کمیته انضباطی باشگاه سپیدرود رشت و آقای علی کریمی به نمایندگی از کل کادر فنی برگزار شد ضمن قدردانی از زحمات ایشان و کادر فنی، با رضایت طرفین تسویه حساب نهایی با ایشان و کل اعضای کادر فنی انجام شد.
به این ترتیب بحث همکاری کریمی با سپیدورد به طور رسمی خاتمه یافته و احتمالا به زودی نادر دست نشان فعالیت خود را به عنوان سرمربی جدید آغاز می کند.
دیدگاه تان را بنویسید