پرسپولیس و برانکو همچنان در صدر بهترینهای لیگ ایران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
جدیدترین فهرست بهترین تیمهای باشگاهی فوتبال جهان توسط سایت کلابورلدرنکینگ اعلام شد و طی آن پرسپولیس با 3237 امتیاز در رده 165 بهترینهای جهان ایستاد و همچنان در صدر تیم های ایرانی قرار گرفت.
به گزارش نامه نیوز، بعد از پرسپولیس استقلال تهران با 2912 امتیاز در رده 196 جهان و دوم ایران قرار دارد و ذوب آهن اصفهان نیز با 2268 امتیاز در رده 288 جهان و سوم ایران است.
در این فهرست کماکان رئال مادرید با 16378 امتیاز تیم برتر جهان است و بارسلونا و اتلتیکو نیز در ردههای بعدی هستند.
در بخش بهترین مربیان باشگاهی جهان نیز برانکو ایوانکوویچ با 2503 امتیاز در رده 189 جهان و اول تیم های ایرانی قرار گرفته است.
امیر قلعه نویی و علی دایی نیز در این فهرست نفرات دوم و سوم بهترین مربیان تیم های ایرانی هستند.
در این رده بندی، زینالدین زیدان، سرمربی سابق رئال مادرید همچنان بهترین مربی جهان است و ارنستو والورده از بارسلونا و دیگو سیمئونه از اتلتیکومادرید در رده های بعدی هستند.
دیدگاه تان را بنویسید