برانکو ایوانکویچ: پرسپولیس بهتر از سپاهان بازی کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
برانکو ایوانکویچ بامداد روز پنجشنبه در نشست خبری بعد از بازی با تیم سپاهان در نقش جهان اصفهان افزود: خوشحال هستیم به فینال جام حذفی راه یافتیم و با افتخار این پیروزی را به بازیکنانم و هواداران پرسپولیس تبریک می گویم.
وی با قدردانی از هواداران پرسپولیس اظهار داشت: هواداران از اینکه خیلی مسائل را در طول روز تحمل و ما را تشویق کردند و بازیکنانم صد و بیست دقیقه جنگیدند و بازی زیبا ارائه دادند و از اینکه بهتر از سپاهان بازی کردیم خوشحالم.
وی ادامه داد: امروز ما نشان دادیم چرا بهترین تیم ایران هستیم زیرا تیم کاملی هستیم و به فینال رسیدیم و پدیده را و الان هم سپاهان را در اصفهان بردیم و به بازیکنانم به خاطر تلاش و کیفیت بالا تبریک می گویم و از عملکردشان لذت بردم و آنچه که برای نتیجه گیری داشتند به کار بردند.
ایوانکویچ گفت: دو تا بازیکن آنها را نیز داور باید اخراج می کرد، نمی دانم چرا پنالتی گرفته شد ولی داور پشت دروازه پنالتی را اعلام کرد تا الان فقط برای پرسپولیس داور پشت دروازه پنالتی می گیرند و مقابل تیم آبادان هم گلمان را رد کردند.
وی به حواشی و درگیری این بازی اشاره و اضافه کرد: زیاد متوجه انگیزه درگیری نشدم و باید درک کنیم انگیزه و شوق تیم میزبان برای بردن در این بازی نیز بالا بود و تنها به سمت نیمکت ما هجوم آوردند.
سرمربی تیم پرسپولیس تهران همچنین با بیان اینکه اگر پنالتی کیانی بازیکن سپاهان را هم گل می خوردیم یه بازی بر میگشتیم و می بردیم، افزود: اخراج بازیکنان توسط داور عادلانه بود دو کارت که گرفت درست بود و داور پنجم هم پنالتی گرفت فقط می دانم داور پنجم پنالتی علیپور را نگرفت ولی از آنها را گرفت نمی دانم چرا مقابل ما همه داوران پنجم پنالتی می گیرند.
وی خطاب به خبرنگاران گفت: فکر می کنید امروز سپاهان استحقاق برد داشت، در بازی امروز پرسپولیس بسیار بهتر سپاهان بود و با پنج اختلاف باید می بردیم و حالا شما بگید درست نیست ده تا شانس گل داشتیم و دو تارتیر ک زدیم و نشان دادیم بهترین تیم ایران هستیم.
ایوانکویچ با اشاره به دیدار فینال با داماش گیلان افزود: طبیعی است ما از داماش بهتر هستیم و هیچ معنی ندارد همیشه تیم برتر برنده شود، هدف ما پیروزی در فینال و قهرمانی است، نیمکت قوی و بازیکنان با کیفیت داریم که می توانند حتی جای بازیکنان محروم را پر کنند.
وی با اشاره به مذاکره با تیم تراکتور گفت: من کارگر ورزشی ام و با همه مذاکره می کنم و دوستان زیادی دارم در اصفهان و مشهد و طبیعی است که با هم هستیم.
همچنین پندار خمارلو مدیر رسانه ای تیم پرسپولیس با انتقاد از شرایط میزبانی برای تیمش در اصفهان گفت: بلیط سپاهان پنج هزار تومان و به تیم ما ۱۰ هزار تومان فروخته شد و جایگاه تماشاگران را برای ما هفتاد، سی اعلام کردند که خیلی کمتر بود و لوگوی پرسپولیس را در اسکورورد ورزشگاه به درستی نبود و حاشیه های دیگری که بیان شد.
در این نشست بین خبرنگاران و سرمربی تیم پرسپولیس و مدیر رسانه ای تیم باشگاه بگو و مگو و بحث شد.
دیدگاه تان را بنویسید