کد خبر: 260365
تاریخ انتشار :

شاهکار رضوانی در خانه خواننده مشهور +عکس

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) : به گزارش نامه نيوز ، بیست رضوانی یکی از این خودروهاست که حالا در پارکینگ کریس براون( خواننده مطرح آمریکایی) جا گرفته است.

رضوانی جزء انتخاب‌های معمول خودروهای اسپرت نیست. به نظر می‌رسد لامبورگینی، فراری و بوگاتی بیشتر مورد علاقه چهره‌ها باشند، ولی رضوانی چیزهای زیادی برای عرضه دارد. این خودرو به عنوان یک سوپراسپرت قیمتی در خور یک سوپراسپرت نیز دارد.

براون برای داشتن این بیست 165 هزار دلار هزینه کرده و عکس‌های خودروی جدیدش را در اینستاگرام به نمایش گذاشته است. با این پول او صاحب یک خودروی دست‌ساز از جنس فیبر کربن شده است. بیست می‌تواند در 2/7 ثانیه از سرعت صفر به صد کیلومتر در ساعت برسد.

حقیقتی درباره براون وجود دارد که او همیشه خودروهایش را شخصی سازی می‌کند. او یک بار متن ترانه خدا می‌داند را روی یک لامبورگینی گالاردو نقاشی کرد و یک آونتادور را به رنگ آبی درآورد. به نظر می‌رسد این بیست رضوانی نیز همین روزها دست خوش تغییراتی قرار بگیرد.

منبع: صبحانه آنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها