کد خبر: 275842
تاریخ انتشار :

خوردبین: اگر به خانواده‌ نوروزی کمک نشود مدیون او می‌مانیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نيوز ، محمود خوردبین درباره درگذشت "هادی نوروزی" اظها‌ر کرد: واقعا ضایعه بزرگی بود و هنوز هم باورمان نشده است که هادی در کنارمان نیست. حالا حالاها نمی توانیم درگذشت او را باور کنیم.

او ا‌ضافه‌ کرد‌: واقعا در چند روز گذشته فضای پر‌سپولیس سنگین بوده و بازیکنان با افت روحی مواجه شده‌اند، اما باید کار را شروع کنیم تا با پیروزی‌هایمان روح هادی شاد شود و بتوانیم با کسب قهرمانی بخشی از دردهای خانواده‌ او را التیام ببخشیم.

سرپرست پر‌سپولیس درباره خصوصیات اخلاقی نوروزی، افزود: او نمونه بود و به بزرگتر‌های خود احترام می گذاشت و همیشه دست کوچک‌ترها را می‌گرفت. همه ما او را دوست داشتیم.

خوردبین درباره بایگانی شدن شماره "۲۴" مرحوم نوروزی، خاطر‌ نشان کرد: شنیده‌ام که جعفر کاشانی این طرح را به هیات مدیره پیشنهاد داده است و من هم با آن موافق هستم.

او درباره حمایت از خانواده‌ نوروزی گفت: باید از خانواده‌ او حمایت کنیم وگرنه مدیون نوروزی می‌مانیم. در یک کلمه باید بگویم که "نوروزی" بزرگ بود.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها