کد خبر: 14912
تاریخ انتشار :

رسایی: اگر جوابیه‌ام فحشنامه به قوه دیگر بود بلادرنگ توزیع می‌شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه حمید رسایی که نامش امروز هم در میان ناطقان میان دستور صحن علنی مجلس شورای اسلامی بود، در نطق خود ادامه سخنان و اظهارات نطق پیشین خود را درباره خانواده هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشحیص مصلحت نظام پی گرفت.

رسایی در جلسه علنی امروز گفت: در آستانه یوم‌الله 9 دی قرار داریم، روزی که مردم انقلابی با حضور چند ده میلیونی خود در خیابان‌ها به تجدید بیعت با امام خامنه‌ای پرداختند و با بصیرت عاشورایی میز محاکمه راس فتنه و هم‌پیمانان سیاسی او را در خیابان‌های ایران اسلامی به پا کردند و حکم به اخراج آن‌ها از دایره یاران انقلاب دادند.

مهم‌ترین اظهارات امروز رسایی را در نطق میان دستورش در ادامه بخوانید:

  • 9 دی روز محاکمه امثال خاتمی،‌ کروبی،‌ موسوی و بزرگترشان بود و عجبا که هنوز چند سال از روزهای خیانت غفلت و ریاست‌طلبی و همسویی این جماعت با دشمنان دیرینه مردم ایران اسلامی نگذشته که برخی به دنبال تغییر جای مدعی و متهم هستند.
  • آقایان برای شرکت در انتخابات شرط می‌گذارند. بروید خدا را شکر کنید که نظام اسلامی به محاکمه خیابانی‌تان توسط مردم در یوم‌الله 9 دی 88 اکتفا کرده والا باید از لباس مقدس روحانیت خلع می‌شدید و حکم فتنه‌گری‌تان اگر اعدام نبود از کشور اخراج‌تان می‌کردند.
  • برخی در این چند سال تلاش کردند تا 9 دی فراموش شود. دلیل این کار این است که یوم‌الله 9 دی در حقیقت یادآور همراهی و همسویی این عناصر قدرت‌طلب و رانده شده به دست ملت با سردمداران کفر، سلطنت‌طلب‌ها و سرویس‌های جاسوسی، منافقین و رسانه‌های بیگانه است، چون 9 دی یادآور "نه" بزرگ مردم به این جریان اختاپوسی است.
  • برخی دیگر از یادآوری 9 دی در عذاب هستند؛ این روز یادآور اشتباه تاریخی‌شان در برخورد با کودتای 88 است که آن را کدورت یا دعوای بین دو کاندیدا دیدند، نه شمشیرهای بیرون از قلاف برای به مقتل بردن ولایت فقیه.
  • اما باید 9 دی را پاس داشت؛ چراکه به تعبیری پس از تشییع پیکیر روح خدا خمینی کبیر، 9 دی عظیم‌ترین اجتماع مردم در پایداری و ایستادگی بر اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی است. 9 دی را باید پاس داشت به خاطر شهدای جوان و مخلصی که در هشت ماه دفاع مقدس جنگ نرم برای مقابله با کودتای 88 به شهادت رسیدند.
  • مادر و دختری به نام سرور برومند چوکامی و فاطمه رجب‌پور چوکامی در کنار حوزه 107 نینوا چادر از سرشان کشیدند و در روز 25 خرداد به دست فتنه‌گران به شهادت رسیدند. شهدایی همچون حسین غلام کبیری، بهمن جنابی، محمدحسین فیض، میثم عبادی، ناصر امیرنژاد، مسعود خسروی دوست‌محمدی، مصطفی غنیان، سجاد سبزعلیپور، سجاد قائدرحمتی، یعقوب بروایه، علی فتح‌علیان، رامین رمضانی، حسین طوفان‌پور، حسام حنیفه، سعید عباسی، محرم چگینی قشلاقی، فاطمه سمسار‌پور، علیرضا افتخاری خاتونی، حمید حسین‌بیگی عراقی، عباس دیسناد و داوود سبزی که همه این‌ها قریب به اتفاق‌شان بسیجی بودند و با اسلحه‌ای که کالیبر آن متعلق به سلاح‌های رسمی کشور نیست به شهادت رسیدند.
  • کاش برخی خواص به جای این‌که دنبال این باشند که تئوری ساکتین فتنه از کدام کره نازل شده به دنبال آدرس منزل این شهدا می‌گشتند و از خانواده این شهدا دعوت می‌کردند تا در این ایام به مجلس بیایند و بوسه بر دستان‌شان بزنیم. با این همه باید پرسید آیا آن‌هایی که با حمایت‌ها، طراحی‌ها، خطبه‌های دشمن‌پسند، نامه‌های بدون سلام و والسلام در آتش فتنه 88 دمیدند توان پاسخگویی به خون این شهدا را دارند. آیا آن‌هایی که در مواضع امروزشان ادعا می‌کنند در کشور تعادل نیست برای بازگشت تعادل به کشور باید انتخاباتی آزاد، شفاف و قانونی برگزار کنیم و فقط در این صورت است که همه به نتیجه انتخابات سال 92 تمکین می‌کنند، به دنبال ارسال نامه بدون سلام و السلام دیگری به رهبری هستند؟
  • آنها باید بدانند این بار نیز بسیجیان خمینی همچون کودتای سال 88 آماده شهادتند، آنها هرگز ولی و علی خود را تنها نخواهند گذاشت که دوره خوراندن جام زهر گذشته است.

اگر جوابیه‌ام فحشنامه به قوه دیگر بود بلادرنگ توزیع می‌شد

  • هفته گذشته بر اساس وظیفه‌ نمایندگی خود نطقی ارائه کردم که بیان آن همچون عقده‌ای در دل بسیاری از هموطنان مانده بود.
  • مردم ما از گرانی رنج می‌برند اما بیش از گرانی، تبعیض و احساس تبعیض و برتری دادن یک خانواده بر دیگران آنها را آزرده می‌کند، بعد از این نطق مستدل و البته صریح، رسانه‌های وابسته چنان فضایی ساختند تا کسی از این پس جرات نکند درباره خانواده اصحاب فتنه سخن بگوید.
  • شک نکنید با مرور مواضع چند ماه و چند روز اخیر، آقایان برای فتنه دیگری شال و کلاه کردند، باید منتظر امتحان دیگری برای خواص باشیم.
  • آنچه در نطق هفته قبلم گفتم بر اساس اسناد مکشوف و اساسا برای نشان دادن این است که موضوع خط تحرکات راس فتنه در کودتای 88 نیازی به اخبار محرمانه نیست، مستندات نطقم را در دو برگه که جوابیه به دادستان محترم بود جهت تکثیر و توزیع در اختیار هیات رییسه قرار دادم اما از توزیع آن جلوگیری کردند، بنابراین از رسانه‌ها می‌خواهم آن را از سایت شخصی‌ام بردارند و به اطلاع عموم برسانند.
  • شک ندارم اگر این دو برگه فحشنامه علیه یک قوه دیگر بود بلادرنگ تکثیر و توزیع می‌شد.
  • امروز مردم از خود می‌پرسند که چرا برخی همواره وقتی در دو راهی حمایت از خانواده متخلف یا آرمان‌های عدالت‌طلبانه انقلاب اسلامی قرار می‌گیرند و نمی‌توانند از خانواده متخلف‌شان بگذرند.
  • رفتار برخی از صاحب‌نامان کشور، مردم را ناامید کرده است. با دیدن این چهره‌های مشهور و البته مردود نسبت به انقلاب و ارزش‌های بلند آن ناامید نشوید، چرا که خداوند برای اتمام حجت در کنار چنین افرادی چهره‌های مقبول دیگری مانند آیت‌الله خزعلی، آیت‌الله جنتی و برخی چهره‌های بزرگ دیگر را قرار داده که هرگز بین فرزند متخلف‌شان و انقلاب، فرزند را انتخاب نکردند و انقلاب را برگزیدند.
  • در راس همه آن‌ها(صاحب‌نامان کشور) خمینی کبیر قرار دارد. ایشان در عهد با مردم ایران اسلامی و بسیجیان این پابرهنگان مغضوب ستمگران عالم، با هیچ کس عقد اخوت نبست حتی با خانواده‌ای که نام خمینی بر آن بود.
  • آقای سیدحمید روحانی در خاطره‌ای که روزنامه جمهوری اسلامی در ایام فتنه 18 تیر سال 78 به چاپ رسانده می‌گوید که نوه امام، فرزند سیدمصطفی خمینی در مشهد در دفاع از بنی‌صدر سخنرانی می‌کرد،‌ مردم عصبانی شدند و به سمتش هجوم آوردند، ‌دست به زیر قبا برد تا با اسلحه کمری خود مردم را بترساند، بچه‌های کمیته او را به اتاقی بردند و به بیت امام اطلاع دادند. امام وقتی متوجه موضوع شد به وسیله آیت‌الله اشراقی پیغام داد، نامبرده را تحت‌الحفظ به تهران اعزام کنند و مراقب باشند اگر خواست به کسی تیراندازی کند به او مهلت ندهند و بلافاصله به او شلیک کنند.
  • حال می‌فهمیم که چرا پس از سی و چهار سال تحریم،‌ تهدید، بی‌عرضگی و خیانت برخی ما مسوولین، مردم هنوز به انقلاب خمینی عشق می‌ورزند اما در عین حال وقتی برخی چهره‌ها در راهپیمایی 22 بهمن به میان مردم می‌آیند چند حلقه حفاظتی به دور خود دارند. پاسخ روشن است چون مردم بوی قدرت از آن‌ها استشمام می‌کنند نه خدمت، چون برخلاف امام امت، بین انقلاب و فرزند متخلف‌شان از متخلفین حمایت می‌کنند.
  • در پاسخ به جوابیه دفتر آقای هاشمی فقط یک جمله از وصیت‌نامه امام(ره) را یادآور می‌شوم که امام فرمود ملاک حال فعلی افراد است.
  • باید از هیات رییسه محترم پرسید چرا بعد از نطق یک نماینده تا این اندازه فضاسازی و مصاحبه مختلف و عرض ارادت از این سو و آن سو می‌آید، آیا هیات رییسه با همه این‌گونه برخورد می‌کند یا در این‌جا نیز برخلاف اصل 19 قانون اساسی، یک نژاد بر نژاد دیگر برتر است؟
  • در این روزها اطلاع پیدا کردم با استناد به ماده 78 آیین‌نامه بیش از 40 روز است که معاون پارلمانی دولت جوابیه‌ای درباره نطق نماینده‌ای ارسال کرده اما کسی برایش سینه نمی‌زند. آیا این تفاوت برخوردها که برخلاف اصول 19 و 20 قانون اساسی است نشان داده نمی‌شود؟
  • سازمان بازرسی کشور در ماه‌های اخیر با استقرار کارشناس خود در متروی تهران بر حسب وظیفه ذاتی‌اش به دنبال اعمال بازرسی در این بنگاه بزرگ مالی است.

در انتها محمدرضا باهنر، رئیس جلسه از رسایی که حدود دو دقیقه بیشتر از زمان قانونی ارائه نطق از تریبون مجلس استفاده کرده بود، خواست که نطق خود را به پایان برساند و باقی را در اختیار رسانه‌ها قرار دهد. تذکر مکرر باهنر با بی‌توجهی رسایی روبرو شد و رسایی همچنان به قرائت نطق خود ادامه می‌داد تا در نهایت به دلیل گذشتن از وقت قانونی ارائه نطق، تریبون رسایی خاموش شد.

اما رسایی همچنان به ایراد ادامه نطق خود ادامه می‌داد. با هنر خطاب به رسایی گفت میکروفن شما قطع است و کسی صدای شما را نمی‌شنود اما رسایی همچنان مطالبش را ادامه داد. بعد از پایان نطق رسایی تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله علی اصغر زارعی، روح‌الله حسینیان و زهره طبیب‌زاده پیش وی آمدند و به بحث و گفت‌وگو با هم پرداختند و دقایقی بعد هم حمید رسایی صحن علنی مجلس را ترک کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    دیگر رسانه ها