کد خبر: 628389
تاریخ انتشار :

تجمع اعتراضی آمریکایی‌ها + جزئیات

منابع خبری از تجمع شهروندان آمریکایی در مقابل شرکت تسلیحاتی سازنده موشک برای رژیم صهیونیستی در راستای همبستگی با ملت فلسطین خبر دادند.

تجمع اعتراضی آمریکایی‌ها + جزئیات
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

 به گزارش نامه‌نیوز، به نقل از فلسطین الیوم، شهروندان آمریکایی امروز (جمعه) در اعتراض به فروش تسلیحات نظامی شرکت ریتون به رژیم صهیونیستی و استفاده از آنها علیه فلسطینی‌ها، ورودی‌های این شرکت را بستند.

طبق این گزارش، این تظاهرات در اعتراض به فروش تسلیحات به ارزش میلیاردها دلار توسط این شرکت به رژیم صهیونیستی و استفاده از آنها علیه ملت بی سلاح و غیر نظامیان فلسطین برگزار شد.

در بیانیه تجمع کنندگان در مقابل رایتون آمده است: این تظاهرات همچنین در اعتراض به تداوم سرقت و تصرف اراضی فلسطینی‌ها توسط ارتش اسرائیل و اقدامات نژادپرستانه نیروهای آن علیه فلسطینی‌ها انجام شد.

این شهروندان آمریکایی با استفاده از خودروهای شخصی‌شان ورودی‌های شرکت مذکور را به مدت پنج ساعت به طور مداوم مسدود کردند و مانع از ورود کارگران و کارمندان به آن شدند.

شرکت ریتون نیز در بیانیه‌ای کوتاه در واکنش به این تجمع اعتراضی تاکید کرد: ما به حق تظاهرات مسالمت‌آمیز و قانونی احترام می‌گذاریم.

شرکت چند ملیتی و آمریکایی ریتون (Raytheon) در ساخت موشک‌های هدایت شونده و همچنین موشک‌های موسوم به گنبد آهنین که توسط رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن ملت فلسطین مورد استفاده قرار می‌گیرند، مشارکت دارد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما