کد خبر: 638259
تاریخ انتشار :

جلال میرزایی:

مشکلات مملکت با دستور رئیس دولت حل نمی‌شود

مشکلات مملکت با دستور رئیس دولت حل نمی‌شود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

کانال تلگرامی «عصر ما» نوشت: ابراهیم #رئیسی در انتخاباتی بی‌رقیب اما در شرایطی به ریاست‌جمهوری رسید که کشور با مشکلات و دردسرهایی پیچیده روبروست که اگرچه رقیب انتخاباتی نیستند اما رویارویی با آن‌ها چه‌بسا دشوارتر از هر رقیب انتخاباتی باشد. آن‌هم در شرایطی که او برای به دست گرفتن سکان قوه مجریه کشور در این شرایط توفانی (طوفانی) و پرتلاطم، ریاست به‌نسبت بی‌دردسر در قوه قضاییه را رها کرده است. 

این شرایط باعث شده برخی ناظران سلسله‌پرسش‌هایی را پیش بکشند با محوریت این نکته اساسی که رییسی چرا دست به چنین قمار سیاسی زده است؛ آیا به‌واقع با آگاهی نسبت‌به شرایطی که اکنون به آن گرفتار شده، قدم در این میدان گذاشته است؟! آیا زمانی که با خرسندی آخرین گام از پروژه تبلیغاتی اعلام‌کاندیداتوری‌اش را بر زمین محکم می‌کرد، اساساً تصویر و تصوری از شرایط پیش‌رو در ذهن داشت و پرسش‌هایی از این دست که به باور یک نماینده پیشین مجلس اگرچه پاسخ‌شان منفی نیست اما آگاهی نسبت‌به عمل مشکلات و دردسرهای پیش‌رو لزوماً به‌معنای توانایی حل آن نیست.

#جلال_میرزایی در این رابطه به «عصر ما» گفته است: «آقای رئیسی قطعاً بیش از بسیاری از چهره‌های سیاسی نسبت‌به عمق مشکلات و نارسایی‌ها آگاهی داشته است. فراموش نکنیم که او طی مدتی که ریاست قوه قضاییه را برعهده داشت، به‌طور دائم در جلسات شورایعالی هماهنگی سران سه قوه نیز شرکت می‌کرد و طبیعتاً از این طریق و البته طرق دیگری که برای رئیس قوه قضاییه فراهم است، از جزئیات مشکلات کشور با خبر بوده است.»

رئیس کمیته سیاسی فراکسیون امید مجلس دهم که معتقد است «صرف آگاهی از مشکلات به‌معنای توانایی در حل آن نیست»، می‌گوید: «آقای رئیسی طی حدود 3 ماهی که کارش را در پاستور آغاز کرده، چندین #سفر_استانی و چندین بازدید میدانی داشته تا از نزدیک در جریان امور قرار بگیرد. این روش دست‌کم از این جهت که می‌تواند نشان از این باشد که او دغدغه کار کردن دارد، روش بدی نیست و دست‌کم در شرایط فعلی که هنوز زمان زیادی از عمر دولت نگذشته، نه‌تنها قابل انتقاد نیست بلکه باید از آن دفاع و حمایت کرد.»

او در عین حال می‌گوید: «اما باتوجه به آن‌که آقای رئیسی حتماً بهتر از بسیاری، نسبت‌به چالش‌های مملکت آگاهی دارد، لازم است در این سفرها حتماً اقدامی عملی داشته باشد چراکه در غیر این صورت به مرور زمان این سفرها نتیجه عکس خواهد داشت.»

میرزایی در عین حال می‌گوید: «نکته دیگر این دستورهایی است که بعضاً‌ برای حل مشکلات صادر می‌شود. طبیعتاً این‌که رئیس دولت به معاون اول دستور بدهد و معاون اول متعاقباًً به وزیران دستور رسیدگی بدهد و باز وزیران به معاونانشان و الی آخر، اتفاقی جز انتقال پیام در مملکت رخ نمی‌دهد و هرچه باشد مشکلات با دستور رئیس دولت حل نمی‌شود.»

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    دیگر رسانه ها