فوری/دستور رئیسی برای افزایش دوباره حقوق بازنشستگان | افزایش حقوق 40 درصدی این مستمری بگیران از این ماه
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) پیرو عدم اعمال افزایش مستمری افراد تحت پوشش که براساس بودجه سال ۱۴۰۲ باید به ۴۰ درصد برسد، گفت:این افزایش مستمری براساس بودجه سال ۱۴۰۲ به زودی اعمال می شود.
حقوق بازنشستگان همواره از تبصرههای پرچالش در جریان بررسی لوایح بودجه بوده است.حقوق بازنشستگان برای سال 1401 ، با افزایش 10 درصدی 5 میلیون تومان تعیین شده است. بازنشستگان جدیدا خواستار رسیدگی بشتر به مسئله افزایش حقوق در لایحه بودجه هستند و برای همسان سازی حقوق بازنشستگان در چند ماه اخیر دست به اعتراض های متعددی زده اند.حال با افزایش حقوق بحث دریافت مالیات از حقوق بازنشستگان بر سر زبان ها افتاده است.در ادامه آخرین خبر از حقوق بازنشستگان را میخوانید.
سید مرتضی بختیاری، در پاسخ به سوالی مبنی بر علت عدم اعمال افزایش مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) که براساس بودجه سال ۱۴۰۲ باید به ۴۰ درصد برسد، گفت: این افزایش مستمری براساس بودجه سال ۱۴۰۲ به زودی اعمال می شود.
وی تاکید کرد:افزایش ۲۰ درصدی مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) کما فی سابق انجام می شود و دولت و سازمان برنامه و بودجه در تلاش برای تامین منابع ۲۰ درصد دوم براساس قانون بودجه سال ۱۴۰۲ هستند.
بختیاری تاکید کرد: تنها مشکل عمده در این بخش مربوط به عدم تامین منابع بوده است. انتظار داریم این تامین منابع به سرعت مدنظر قرار گرفته تا این افزایش مستمری اعمال شود.
کافه گردی مریم معصومی با تیپ پسرونه همه رو خیره کرد | خانم با این استایل تینیجریش فکر کرده 20 سالشه
کافه گردی مریم معصومی با تیپ پسرونه همه رو خیره کرد | خانم با این استایل تینیجریش فکر کرده 20 سالشه
رئیس سازمان کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان کرد:همه تلاش خودمان را می کنیم تا این منابع به سرعت تامین شود و فکرمی کنیم این منابع تا پایان خرداد ماه تامین خواهد شد.
قاسم احمدی لاشکی در مورد برخی از مواد قانون برنامه هفتم توسعه هفتم اقتصادی اجتماعی و فرهنگی کشور در مورد حداقل سن بازنشستگی، سابقه مورد نیاز برای بازنشستگی و میانگین محاسبه حقوق بازنشستگی برای کارمندان دولت اظهار کرد: محاسبه حقوق بازنشستگی بر اساس میانگین ۵ سال آخر قطعیت ندارد و فعلا برنامه توسعه هفتم به مجلس شورای اسلامی ارائه نشده است. این برنامه از سوی رئیسجمهور به مجلس شورای اسلامی ارائه میشود و مجلس، کمیسیون تلفیق برنامه توسعه هفتم را برای بررسی این برنامه تشکیل میدهد.
وی افزود: کمیسیون تلفیق برنامه توسعه هفتم با حضور ۹ نفر از اعضای کمیسیون تلفیق مجلس و ۳ نفر از کمیسیونهای ۱۲ گانه مجلس و مجموعاً ۴۵ عضو تشکیل میشود. این کمیسیون روی کلیات و جزییات این برنامه بررسیهای تخصصی خود را انجام میدهند که نظرات کمیسیونهای مجلس ازجمله کمیسیون آموزش در آن لحاظ میشود و در مرحله بعد این برنامه به صحن مجلس تقدیم میشود که در حال حاضر هیچیک از فرایندهای فوق طی نشده است.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، لاشکی ادامه داد: در برنامه توسعه ششم کشور آنچه از سوی دولت ارائهشده بود با تغییرات در مجلس مواجه شد، لذا معتقدم برنامه توسعه هفتم نیز در مجلس با تغییرات همراه خواهد شد. همچنین نمایندگان مجلس میتوانند استثناهایی قائل شوند که بهعنوانمثال بر اساس ماده ۲۸ برنامه توسعه ششم باید حجم دولت تا پایان برنامه ششم بهاندازه ۱۵ درصد کوچکتر میشد، اما در همان قانون نمایندگان مجلس جمله «بهاستثنای مدارس دولتی» را قراردادند که این موضوع کمک زیادی به آموزشوپرورش کرد که در برنامه هفتم هم میتوانند استثنائاتی را قائل شوند.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: این معقول نیست که بازنشستگان ما با حقوقی زندگی خود را به سر ببرند که جوابگوی نیازهای آنها نیست و شرایط را برای آنها سخت کند.
حاجی بابایی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: فاصله بین حقوق بازنشستگان و شاغلین زیاد است/حقوق بازنشستگان باید در برنامه هفتم اصلاح و به عدالت نزدیک شود
دیدگاه تان را بنویسید