شرایط آسان وام فوری 100 میلیونی بدون ضامن دولتی | متقاضیان وام فوری جا نمانند
دو سال پیش رئیس جمهور دستور تسهیل پرداخت وامهای خرد را صادر کرده بود. دستوری که اجرایی نشد. حالا دوباره سخنگوی دولت ماجرای پرداخت وام 100 میلیونی بدون ضامن را مطرح کرده و گفته بانکها موظف هستند این وامها را پرداخت کنند.
به گزارش سایت گشتنی نیوز : وام فوری یکی از تسهیلات بانکی وسوسه برانگیز است.در شرایط اقتصادی فعلی و کمبود نقدینگی، مردم را تشویق به گرفتن وام فوری میکند. زوج های جوان و کار آفرینان برای شروع تازه می توانند از وام فوری برای تحول زندگی خود استفاده کنند. نیاز به وجه نقد برای شروع یا اتمام کاری باعث پیداکردن طرفداران زیادی برای وام فوری شده است. اخبار جدید از وام فوری را در ادامه بخوانید.
دو سال پیش رئیس جمهور دستور تسهیل پرداخت وامهای خرد را صادر کرده بود. دستوری که اجرایی نشد. حالا دوباره سخنگوی دولت ماجرای پرداخت وام 100 میلیونی بدون ضامن را مطرح کرده و گفته بانکها موظف هستند این وامها را پرداخت کنند.
علی بهادری جهرمی در برنامه «بدون توقف» شبکه سه سیما از پرداخت وامهای خرد زیر 100 میلیون تومان خبر داد و گفت: پرداخت وامهای خرد زیر ۱۰۰ میلیون نیاز به ضامن ندارد، اگر برای چنین وامهایی بانکها ضامن خواستند، مشکل را به معاونت نظارت بانک مرکزی گزارش دهید. اگر وام قانونا به شما تعلق میگیرد و در نحوه پرداخت سختگیری میکنند حتماً باید به بانک مرکزی گزارش کنید.
این اما اولین باری نیست که این دولت وعده پرداخت وام خرد را به مردم میدهد. دو سال گذشته هم ابراهیم رئیسی به بانکها دستور داد برای پرداخت وامهای خرد زیر 100 میلیون تومان از مردم ضامن نگیرند و روند پرداخت این وامها را تسهیل کنند.
اگرچه این خبر در آن زمان موج خبری بزرگی راه انداخت، اما هیچ نتیجهای به دنبال نداشت. چراکه بانکها زیر بار پرداخت وام بدون ضامن نرفتند و مردم منتظر برای دریافت این وامها هم بدون نصیب ماندند.
لبته شرایط پرداخت وام 100 میلیونی بدون ضامن هم ماجرای خاص خودش را داشت و به نظر میرسید این وامها قرار است تنها به بخش خاصی از جامعه و از جمله کارمندان دولت تعلق بگیرد.
تکرار وعده وام 100 میلیونی بدون ضامن
اسفند سال 1400 بود که در جلسه ابراهیم رئیسی با روسای بانکها قرار شد وامهای خرد زیر 100 میلیون تومان بدون نیاز به ضامن پرداخت شود و بانکها فرایند پرداخت این وامها را تسهیل کنند. پس از آن بود که وزیر اقتصاد لیست 12 بانک دولتی را اعلام کد که مکلف به پرداخت وام ۱۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن شده بودند.
اما کمی بعد مشخص شد اولویت پرداخت این وام با کارمندان دولت، نهادهای عمومی و شرکتهای بزرگ خصوصی است. یعنی افرادی که میتوانند حقوق خود را بهعنوان وثیقه نزد بانک بگذارند. به عبارتی دریافتکنندگان این وام باید اعتبارسنجی شوند و ثابت کنند که میتوانند اقساط وام دریافتی را به بانک پرداخت کنند و تنها با این شرط قرار بود وام 100 میلیونی بدون ضامن به متقاضیان پرداخت شود. اما همان گروه اندک کارمندان دولت هم نتوانستند از این وام بدون ضامن استفاده کنند و اصولا به در بسته بانکها خوردند.
حالا با گذشت حدود دو سال از دستور اول ابراهیم رئیسی و اجرایی نشدن آن، سخنگوی دولت دوباره مساله پرداخت وام بدون ضامن را مطرح کرده و بانکها را ملزم کرده که وام بدون ضامن به مردم بدهند. او حتی این بار تاکید کرده که اگر بانکی زیر بار پرداخت این وام نرفت مشکل را به معاونت نظارت بانک مرکزی گزارش دهند.
این البته اولین دستورات بانکی دولت رئیسی نیست. چندی قبل هم اعلام شد هیچ بانکی اجازه ندارد بخشی از وام پرداختی به متقاضیان را بلوکه کند. در این مورد هم اعلام شده بود «اخذ هرگونه سپرده به عنوان وثیقه نقدی به هر عنوان، قبل یا بعد از اعطای وام توسط بانکها و موسسات اعتباری غیربانکی ممنوع است.» اما پیگیریها نشان میدهد که بسیاری از مردم مبالغ متعددی را در بانک بلوکه کردهاند و بانکها قصد باز پس دادن آن را ندارند.
رئیس یکی از شعب بانکی به تجارتنیوز میگویند: بیش از یک ماه است که وام نمیدهیم و این فرآیند تا پایان سال ادامه دارد. به گفته برخی از مدیران بانکها حتی پرداخت وام ازدواج هم متوقف شده است چون پرداخت وام با سود چهار درصد برای بانکها صرفه اقتصادی ندارد. اما در این میان دولت همچنان به لیست وامهایی که پرداخت نمیشود، اضافه میکند.
بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات سرمایه در گردش تاکنون در قالب «شیلات کارت» در راستای تأمین نهادههای اولیه آبزی پروران از سوی بانک کشاورزی پرداخت شده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، رجبعلی قربانزاده مدیرکل دفتر برنامهریزی و بودجه سازمان شیلات ایران با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: در راستای طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها، طرح شیلات کارت برای تأمین سرمایه در گردش به منظور تأمین نهادههای اولیه همچون بچه ماهی و خوراک آبزیان برای متقاضیان به اجرا درآمده که سقف آن ۲۰۰ میلیون تومان و با بهره ۱۲ درصد است.
رجبعلی قربانزاده افزود: از مجموع تولیدکنندگان آبزی که برای دریافت تسهیلات شیلات کارت در سامانه سیتا ثبتنام کردهاند، تاکنون ۱۶۹۴ متقاضی با رقم ۲۲۱ میلیارد تومان به بانک کشاورزی معرفی شدهاند که از این تعداد ۳۱۹ مورد از بانک کشاورزی، اعتباری بالغ بر ۴۳ میلیارد تومان دریافت کردهاند.
وی تأیید کرد: در حال حاضر در استانهای مازندران حدود ۱۴ میلیارد تومان، خراسان رضوی سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، استان اصفهان دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و لرستان بیش از یک میلیارد به تولیدکنندگان آبزیان در قالب شیلات کارت، تسهیلات سرمایه در گردش پرداخت شده است.
قربانزاده در همین حال گفت: بر اساس دستورالعملی که سازمان شیلات ایران با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تنظیم کرده است، قرار شده تولید کنندگان ماهیان سردآبی، گرم آبی، خاویاری، میگو و ماهیان دریایی بتوانند از تسهیلات سرمایه در گردش در قالب بازارگاه برای تأمین نهادهها نیز استفاده کنند.
دیدگاه تان را بنویسید