کد خبر: 696419
تاریخ انتشار :

اتفاق عجیب برای خودروهای چینی | خبری از لوازم یدکی نیست!

رئیس اتحادیه مکانیک‌های خودرو، در انتقادی صریح نسبت به واردات خودروهای چینی با کیفیت نامطلوب، اشاره کرد که این ماشین‌ها گاهی اوقات دچار بیماری‌های همه‌گیر و مشکلات بزرگ می‌شوند. وی اضافه کرد، این امر باعث افزایش تقاضا برای قطعات خودرو می‌شود. برای مثال، یک مدل خودروی چینی که با مشکل خرابی رادیاتور مواجه است، و متأسفانه قطعه موردنیاز نیز در بازار موجود نیست.

اتفاق عجیب برای خودروهای چینی | خبری از لوازم یدکی نیست!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

علیرضا نیک‌آئین، رئیس اتحادیه تعمیرکاران خودرو، در ارتباط با نارسایی‌های موجود در بازار قطعات یدکی اتومبیل‌های چینی اظهار داشت که نقص‌ها و معایب این وسایل در بازار به وضوح قابل مشاهده است. وی افزود که با وجود توجیهات متعدد ارائه شده از سوی سازندگان خودرو و مسئولین مربوطه، این دفاعیات را غیرمنطقی می‌یابد و قصد دارد در زمین بازی، این موضوع را به اثبات برساند.

نیک‌آئین گفت: این خودروها گاه مشکلات اپیدمی و خاصی دارند و همین مشکل موجب شده یک قطعه خاص پر مصرف شود؛ مثلا یک خودروی چینی مشکل رادیات دارد و قطعه مورد نظر نیز در بازار وجود ندارد.

وی ادامه داد: شرکت وارد‌کننده مقصر نیست چون این عیب یک باره محرز شده و همه خودروهای مورد نظر چنین مشکلی را دارند و تامین قطعه از سوی سازنده در کشور نیز جوابگو نیست.

نیک آئین اضافه کرد: ما مشکل دانش فنی و ابزار آلات مخصوص و نبود قطعات یدکی داریم و این هاست که بازار خودروهای چینی را با مشکل رو به رو کرده است؛ در حالی که تنوع واردات از یک کشور را داریم.

وی افزود: تابلوهای تبلیغاتی داخل شهر سراسر خودروهایی است که وارد می‌شوند ولی نمایندگی‌ها فقط در یک زمان مشخص مشکلات را پوشش می‌دهند و از آن به بعد خودرو وارد بازار تحت پوشش ما می‌شود.

نیک آئین با بیان این که قطعات مورد نظر به صورت موردی یا هوایی وارد می‌شود که قیمتی گزاف پیدا می‌کند، ابراز کرد که آمادگی برای آموزش تخصصی وجود دارد و افزود: این یک کار ملی است و همه باید کمک کنیم تا این مشکل حل شود؛ در حالی که منطقی نیست یک قطعه در برابر قطعه یک خودروی اروپایی با دو سه برابر نرخ فروخته شود.

خودروهای وارداتی در خود چین شناخته شده نیستند

در ادامه سیداحمد حسینی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و تولیدکنندگان قطعات یدکی خودرو و ماشین‌آلات تهران با بیان این که تصمیمات مدیریتی آثار حقوقی و اجتماعی دارد، گفت: زمانی که با یک کشور برای ورود خودرو قرارداد بسته می‌شود، جوانب برای آموزش نیروی متخصص و گارانتی و وارانتی و قطعات یدکی دیده نمی‌شود.

صاحب یک کارخانه هم فقط به فکر سود خود است و معضلاتی را برای کشور ما پدید می‌آورد و امروز در چین خودروهای هیبریدی یا برقی کمتر از کشور ماست و خودروهای این چنینی که وارد کشور ما می‌شود در چین با اقبال مورد استفاده قرار نگرفته است.

وی با انتقاد از ممنوعیت واردات خودروهای اروپایی به بهانه حمایت از تولید داخل تاکید کرد که این اقدام موجب بالا رفتن کیفیت داخلی نشده و فقط قیمت‌ها را دامن زده و از طرفی در واردات بدون حساب کتاب را به روی خودروی چینی باز کرده‌ایم.

حسینی گفت: امروز عرضه کمتر از تقاضاست و لذا با افزایش نرخ رو به رو هستیم و به راحتی قطعات خودروهای چینی یافت نمی‌شود؛ همه هزینه‌ها نیز بر یک قطعه بار می‌شود که مصرف‌کننده قرار است نرخ آن را بپردازد و متاسفانه مسئولان نیز پاسخگو نبوده و دیواری کوتاه تر از اصناف پیدا نکرده‌ایم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    Markets

    دیگر رسانه ها