کد خبر: 709818
تاریخ انتشار :

خبر اختصاصی وال‌استریت‌ژورنال درباره حماس

​تحلیلگران می‌گویند ازسرگیری نبردها در شهر غزه و دیگر مناطق شمالی نشان می‌دهد که حماس توان نبرد را حفظ کرده و در تلاش است توانمندی‌های خود را در مناطق تخلیه‌شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی احیا کند.

خبر اختصاصی وال‌استریت‌ژورنال درباره حماس
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، در گزارشی که در یک رسانه آمریکایی مطرح شده،‌ با پرداختن به نظر تحلیلگران درباره تاثیر گسترش حملات رژیم صهیونیستی علیه شهر رفح در جنوب غزه بر توانمندی‌های جنبش حماس، مطرح شد که وارد آمدن ضربه‌ کاری تاکتیکی به حماس با تحت کنترل گرفتن رفح توسط رژیم صهیونیستی بعید به نظر می‌رسد.

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی نوشت: با گسترش عملیات‌های اسرائیل با هدف حذف حماس در شهر غزه و وقوع نبردهای جدید در مناطق شمالی‌تر، بیش از ۳۰۰ هزار فلسطینی از رفح گریخته‌اند.

رژیم صهیونیستی روز شنبه، با پیشروی نیروهایش به مرکز شهر رفح، دستور تخلیه جدیدی در اطراف آن صادر کرد. این رژیم از سوی آمریکا تحت فشار زیادی برای انجام ندادن حمله‌ای تمام‌عیار در رفح قرار دارد که بیش از یک میلیون فلسطینی آواره‌شده از بخش‌های مختلف نوار غزه به آن پناه آورده‌اند.

ازسرگیری نبردها در شهر غزه و دیگر مناطق شمالی نشان می‌دهد که حماس توان نبرد را حفظ کرده و در تلاش است توانمندی‌های خود را در مناطق تخلیه‌شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی بازبیابد

ارتش این رژیم روز شنبه اعلام کرد که عملیات آن در شهر رفح محدود است. نظامیان این رژیم، طی هفته جاری و پس از حملات راکتی حماس، وارد این شهر شده و کنترل گذرگاه‌ها و کریدورهای اصلی را در دست گرفته و در مرحله اولیه عملیاتی که به مقامات مصری گفته شده است، حدود ۲ ماه طول خواهد کشید، به بیش از ۱۰۰ هدف حمله کردند.

با این حال، تحلیلگران می‌گویند وارد آوردن یک ضربه تاکتیکی کاری به حماس به واسطه در دست گرفتن کنترل رفح بعید به نظر می‌رسد. آن‌ها تشریح کردند که ازسرگیری نبردها در شهر غزه و دیگر مناطق شمالی نشان می‌دهد که حماس توان نبرد را حفظ کرده و در تلاش است توانمندی‌های خود را در مناطق تخلیه‌شده توسط ارتش رژیم صهیونیستی احیا کند.

«اوزی دایان» رییس پیشین شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در این باره گفت که «نبرد رفح باید آخرین نبرد این جنگ باشد. اما این به معنی پایان این جنگ نیست.»

 

وال‌استریت‌ژورنال: حماس توانمندی‌های نظامی خود را احیا کرده است
انفجار در نزدیکی دیوار مرزی میان مصر و رفح در پی حملات رژیم صهیونیسیتی به جنوب غزه، 7 مه 2024

 

ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه، دستور تخلیه‌ای برای جبالیا در شمال غزه را صادر کرد؛ منطقه‌ای که صحنه یکی از شدیدترین درگیری‌ها در اوایل جنگ بود. این منطقه که مجددا به جبهه درگیری تبدیل شده، نزدیک به محله زیتون در شهر غزه است که ارتش رژیم صهیونیستی گفته در چند روز گذشته در آن عملیات کرده است.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نبردها در پی حملات هوایی این رژیم در جبالیا و حمالت زمینی آن در نزدیکی بیت حانوم و بیت لاهیا در شامگاه شنبه، تشدید یافت. حداقل پنج سرباز صهیونیست در درگیری‌ها با رزمندگان فلسطینی طی روزهای گذشته کشته شدند.

وارد آوردن یک ضربه تاکتیکی کاری به حماس به واسطه در دست گرفتن کنترل رفح بعید به نظر می‌رسد

در ادامه این مطلب آمده است: مقامات اسرائیلی می‌گویند این اقدام تنها چند هفته پس از آن رخ داد که ارتش اسرائیل به پایین‌ترین سطح نیروهای نظامی خود در مدت هفت ماهه این جنگ رسیده است. ارتش اسرائیل با نگرانی از اتلاق عنوان «ارتش اشغالگر» و به منظور پرهیز از ایجاد کردن اهدافی برای حملات شورشی، نسبت به ماندن در مناطق پاک‌سازی‌شده بی‌میل بوده است.

تحلیلگران می‌گویند، حماس تا زمانی که رژیم صهیونیستی یک مرجع جدید قدرت در این مناطق روی کار نیاورد، به پر کردن این خلأ قدرت ادامه خواهد داد. به گفته اندیشکده مطالعات جنگ، ارتش رژیم صهیونیستی در حال انجام دادن سومین «عملیات پاکسازی دوباره» خود در محله زیتون است. این اندیشکده با رصد چند حمله از سوی نیروهای فلسطینی علیه نیروهای صهیونیستی در این منطقه، گفت که این نیروها به‌رغم تلاش‌های تل‌آویو، قادر بوده‌اند توان تجدید قوا را حفظ کنند.

 

وال‌استریت‌ژورنال: حماس توانمندی‌های نظامی خود را احیا کرده است
بیمارستان کویتی در  رفح پی حملات رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناه‌جویان، 7 مه 2024

 

«مایکل میلشتاین» یکی از روسای پیشین امور فلسطینی اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در این باره می‌گوید،‌ «منطقه‌ای را ترک می‌کنید و دقایقی بعد، حماس بازگشته است. تعیین یک جایگزین و ایجاد وضعیتی جدید در غزه در عین خروج از تمامی مناطقی که تصرف شده ناممکن است.»

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هنوز چشم‌اندازی برای اداره غزه پساجنگ در نظر ندارد و گفته است کابینه او جایی برای یک تشکیلات فلسطینی مستقر در کرانه باختری برای اداره این منطقه نمی‌بیند. نتانیاهو همچنین گفته است که نمی‌خواهد دوباره غزه را تحت محاصره انسانی قرار دهد که در سال ۲۰۰۵ کنترل آن به تشکیلات خودگردان فلسطین واگذار شد و بعد، حماس در سال ۲۰۰۷ کنترل آن را در دست گرفت.

تعیین یک جایگزین و ایجاد وضعیتی جدید در غزه  در عین خروج از تمامی مناطقی که تصرف شده ناممکن است

در حملات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر تاکنون، نزدیک به ۳۵ هزار فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که بیشتر آن‌ها زنان و کودکان هستند و تقریبا ۸۰ هزار نفر در شرایطی که ویرانی‌های گسترده‌ای به بار آمده و کمبود شدیدی برای تامین نیازهای اولیه وجود دارد، مجروح شده‌اند.

این جنگ موجب آواره شدن داخلی ۸۵ درصد از جمعیت غزه در میان کمبود شدید مواد غذایی، آب سالم و دارو شده است. ۶۰ درصد زیرساخت‌های حیاتی این منطقه نیز آسیب‌ دیده یا ویران شده است.

رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری (دادگاه لاهه) به نسل‌کشی متهم شده است. این دادگاه در حکمی اولیه به تل‌آویو دستور داد که اقدامات مرتبط با نسل‌کشی را متوقف کند و اقداماتی جهت تضمین رسیدن کمک‌های انسانی به غزه انجام دهد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها