لاوروف: هدف اوکراین از عملیات کورسک سادهلوحانه است
وزیر امور خارجه روسیه در گفتوگویی مقاصد اوکراین را برای انجام دادن ضدحمله کورسک «سادهلوحانه» دانسته و گفت که قضاوت درباره برنامه غرب برای حمایت از اوکراین در این عملیات دشوار است.
به گزارش نامهنیوز، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه گفت که نمیتوان هیچ حرفی درباره ملحق شدن اوکراین به ناتو زد.
لاوروف در گفتوگویی با شبکه راشاتودی برای برنامه مستند «پلهای شرق» درباره حمایت غرب از اوکراین برای انجام حمله علیه منطقه کورسک روسیه گفت: قضاوت درباره این که برنامه(غرب) در این وضعیت چه بوده، برای من دشوار است. همکاران غربی ما اذهان را مشوش کردهاند. آنها گاهی همه چیز را به روش خودشان ناگهان دگرگون میکنند. اما حالا، کارشناسان سیاسی مشغول بحث و بررسی این موضوع هستند.
لاوروف گفت که «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین گاهی دست به اعترافاتی «فرویدی» میزند، «همان طور که درباره عملیات کورسک گفته است که به این ضدحمله برای مبادلات بعدی نیاز داشتند.»
او افزود: «به همین دلیل است که آنها میگویند افراد را بازداشت میکنند و میخواهند چندین کیلومتر مربع را تصرف کنند. این موضوع واقعا سادهلوحانه است».
نیروهای ارتش اوکراین در ۶ اوت ضدحملهای را برای تصرف مناطقی از کورسک روسیه انجام دادند.
وزارت دفاع روسیه روز ۳۰ اوت اعلام کرد که نیروهای مسلح اوکراین ۷ هزار و ۸۰۰ نیروی نظامی و ۷۵ تانک خود را در این ضدحمله از دست داده است.
وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد کسانی که تلاش میکنند در مذاکرات میان اوکراین و روسیه موانعی ایجاد کنند، باید بدانند که هرچه بیشتر به کارشان ادامه بدهند، رسیدن به یک توافق دشوارتر خواهد شد.
لاوروف بیان کرد: «ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه، یک سالونیم پیش به موضوع مذاکرات احتمالی اشاره کرده بود. او گفت که ما با آن مخالف نیستیم. کسانی که با آن مخالفند باید بدانند که هرچه بیشتر به کارشان ادامه دهند، رسیدن به یک توافق دشوارتر خواهد بود. در استانبول، کمتر از یک ماه پس از آغاز عملیات ویژه نظامی ما رسیدن به یک توافق بسیار آسان بود. اوکراین آن را نخواست».
این دیپلمات ارشد روس درباره مسئله فلسطین نیز گفت: وقتی ما با همتایان اسرائیلی خود صحبت میکنیم، تلاش میکنیم این ایده را پیش ببریم که تلاش برای حلوفصل همه چیز با متوسل شدن به اعمال قدرت، بدون هیچ جایگزینی، یک بنبست است.
با نزدیک شدن سالروز جنگ غزه در ۷ اکتبر، بیش از ۴۰ هزار نفر از فلسطینیان طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدهاند.
روند تحویل کمکهای انسانی به غزه به دلیل تبدیل شدن گذرگاههای مرزی به مناطق جنگی، نگرانیهای درباره بروز یک فاجعه انسانی در غزه را به دلیل کمبود شدید مواد غذایی، آب سالم، دارو و تجهیزات پزشکی تشدید کرده است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
مذاکرات آتشبسی که در هفتههای اخیر و با میانجیگری آمریکا، قطر و مصر در دوحه برگزار شده، تا کنون، نتایج ملموسی به دنبال نداشته است.
دیدگاه تان را بنویسید