کد خبر: 754134
تاریخ انتشار :

صدیقی: کوتاهی‌هایی در فاجعه انفجار بندر شهید رجایی رخ داده است

امام جمعه موقت تهران گفت: در فاجعه انفجار بندر شهید رجایی مسامحاتی بوده که مسئولان قضایی و امنیتی سخت دنبال کار هستند و رئیس قوه قضاییه نیز دستور ویژه داده‌اند؛ مقام معظم رهبری نیز در این قضایا حساسیت دارد تا علل وقوع این حوادث کشف شود تا در آینده تکرار نشده و رخنه‌ها بسته شود.

صدیقی: کوتاهی‌هایی در فاجعه انفجار بندر شهید رجایی رخ داده است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، حجت‌الاسلام و المسلیمن کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه تهران گفت: تقوا برای انسان توشه است؛ تقوا یکی از مسائلی است که باید یک حاجی با حساسیت در قربانگاه ابراهیم، مسلخ بریدن تعلق، دنبال کند.

وی با اشاره به دهه کرامت گفت: حضرت معصومه (س) خیلی مقام و منزلت دارد و آیینه تمام معنای حضرت زهرا (س) است. امام رضا (ع) نیز در میانه تمام امامان، عالم آل محمد (ص) است؛ افتخار می کنیم و به خود می بالیم که سر سفره امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) هستیم.

صدیقی با اشاره به حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: مساله بندر شهید رجایی فاجعه بود که تسلیت می گویم، برای درگذشتگان فاجعه از خداوند طلب مغفرت می‌کنیم، برای مجروحین طلب عافیت و شفا می‌کنیم، برای داغ‌دیدگان و آسیب دیدگان و خسارت دیدگان طلب صبر داریم و برای نظام و حکومت توفیق جبران مصیبت های وارده را داریم. فی نفسه بسیار دردمند شدیم.

وی افزود: باید سیره امام‌مان رهبر حکیم انقلاب را نصب‌العین قرار دهیم که ایشان در تمام حوادث پیش‌بینی نشده که ملت مصیبت زده می‌شوند، تسلیت می‌گویند و همدردی می‌کنند و هم جهات مثبت را درنظر می‌گیرد که مردم دلگرم بوده و در میدان باشند.

امام جمعه موقت تهران گفت: در این فاجعه مسامحاتی بوده که بحمدلله مسئولین قضایی و امنیتی سخت دنبال کار هستند و رئیس قوه قضاییه نیز دستور ویژه داده‌اند؛ مقام معظم رهبری نیز در این قضایا حساسیت دارد تا علل وقوع این حوادث کشف شود تا در آینده تکرار نشده و رخنه‌ها بسته شود؛ بحمدلله با حساسیت اوضاع را زیر ذره بین دارند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در مراکز اهدای خون بعد از حادثه انفجار بندر شهید رجایی گفت: ملت خداجوی و ایثارگر و مهربان ایران مایه دلگرامی هستند، مردم در انقلاب و در حوادثی مثل زلزله، طوفان، سیل و یا جریاناتی از این دست، خودشان را به منزله آسیب دیده ها می‌بینند و صف های طولانی اهدای خون را مشاهده کردیم؛ ما به این مردم افتخار می‌کنیم.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به روز معلم گفت: آموزش و پرورش یک دریا و مهم‌ترین نهاد حکومتی و مهم‌ کانون سرنوشت ساز برای نظام و کشور است.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب سند تحول آموزش و پرورش را نسخه نجات معرفی کردند که برای آینده سازان در رحمت به شمار می آید؛ لذا باید وزیر آموزش و پرورش این سند را اجرا کند.

صدیقی گفت: باید دولت و مردم معلمان را اکرام کنند، نظام نیز باید به داد آن‌ها در مسائل اقتصادی برسد؛ البته سرمایه یک معلم، عشق و تعهد او هست و نه حقوق؛ معلمان بدانند به جای پیغمبر نشسته و جانشین خدا است.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش باید از حافظه محور بودن بیرون آید و در کتاب‌ها تجدید نظر کند، این کتاب‌ها در تراز انقلاب نیست و در این کتاب‌ها مسائل انقلابی و آموزش انقلاب دیده نمی‌شود. آموزش و پرورش کدام رمز زندگی را در اختیار فرزندان ما قرار می‌دهد که خروجی دانشگاه‌ها تحمل، تاب‌آوری، صبر گذشت، استقامت در زندگی خانوادگی و کاهش طلاق باشد؟ همه اینها برای این است که در مدارس درست تربیت نشده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت تزکیه و تربیت گفت: معلم باید عاشق باشد و بتوانند افرادی همچون شهید رجایی و سایر شهدا تربیت کنند. معلم باعث می‌شود که پایان کار یک نفر شهادت، ولایت، مدیریت نجات بخش و استقلال و عزت کشور و مقابله با قراردادهای ننگین و قراردادهای استعماری باشد که همه این‌ها به هوش و تربیت لازم نیاز دارد تا افراد هم به موقع به میدان آمده و هم فریب نخورده و در قراردادها مرعوب نشوند و انفعالی نباشند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: معلمان عزیز و گرامی قدر خودتان را بدانید و برای خودتان کم بودن حقوق را نقض تلقی نکنید که وظیفه نظام رسیدگی به این موضوع است؛ معلم و قضات در نظام علوی حد و حقوق ندارند و باید نظام همه مشکلات آن‌ها را حل کند؛ لذا توقع داریم دولت به میدان آمده و «راهی نو دراندازد»، برای معلمان در حد معلمی کرامت قائل شوند تا آینده سازان ما نظیر شهید تهرانی مقدم و شهدای هسته‌ای به وفور در کشور دیده شوند.

وی با اشاره به روز کارگر گفت: کارگر یعنی مولد و کسی که گره های تولید رو باز می‌کند. کارگری در اسلام یک موقعیت کریمانه دارد. مشهور این است که پیغمبر خدا دست کارگر را بوسیده است. پیغمبر و امیرالمومنین کارگری کرده‌اند.

صدیقی با بیان اینکه ما به کارگران افتخار می‌کنیم، گفت: در طول ۴۶ سال انقلاب، علی رغم وجود تمام نفوذی‌ها و جو تبلیغاتی مسموم، کارگرهای ما به خاطر حقوق یا احیانا رنجش از موضوعی به خیابان نیامدند؛ کارگران در انقلاب شهید دادند و در جبهه حضور داشتند. امروز هم محل تولید کار، جبهه است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما