کد خبر: 754524
تاریخ انتشار :

جزئیات عملیات جاسوسی سازمان سیا در چین/ پکن واکنش نشان داد

وزارت امور خارجه چین در پاسخ به انتشار ویدیوهای تبلیغاتی آژانس اطلاعات مرکزی ایالات متحده (سیا) که با هدف ترغیب مقام‌های چینی به جاسوسی منتشر شدند، هشدار داد تدابیر لازم را به منظور سرکوب «فعالیت‌های عوامل خارجی ضد چین در راستای نفوذ و خرابکاری» اتخاذ می‌کند.

جزئیات عملیات جاسوسی سازمان سیا در چین/ پکن واکنش نشان داد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) چند روز پیش ۲ ویدیوی کوتاه به زبان‌ چینی را در حساب‌های خود در رسانه‌های اجتماعی شامل صحنه‌هایی از یک ماجرای تخیلی با موضوع اینکه یک مقام بلندپایه چینی و یک کارمند رده پایین دولتی دارای دسترسی به اطلاعات طبقه‌بندی شده به دلیل نارضایتی از نظام چین به سیا نزدیک می‌شوند، متنشر کرد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه چین این ویدیوها را «اعتراف قاطع» سازمان سیا به تلاش برای «دزدیدن» اسرار کشورهای دیگر خواند.

«لین جیان»، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی مطبوعاتی که امروز (سه‌شنبه)‌ برگزار شد در پاسخ به پرسشی پیرامون این ویدیوها اظهار کرد: «ایالات متحده آمریکا نه فقط از روی خبث طینت به چین حمله کرده و افترا می‌زند بلکه همچنین به طرزی فاحش به دنبال فریب و اغوای کارمندان چینی برای کشاندشان به سمت خودش و حتی حمله مستقیم به مقام‌های دولتی چین است.»

او خاطرنشان کرد: «این به منزله نقض جدی منافع ملی چین و تحریک عریان سیاسی است.»

این هشدار پکن در حالی صادر شده که ۲ کشور متعهد به افزایش برنامه‌های ضد اطلاعاتی خود در ضمن وارد کردن اتهام متقابل جاسوسی به یکدیگر هستند.

وزارت امنیت چین ماه گذشته میلادی پرونده یک کارمند دولتی را که به فروش اسرار دولتی، ضبط مخفیانه نشست‌های داخلی و دزدیدن اسناد محرمانه بعد از ارتباط برقرار کردن با یک سازمان جاسوسی خارجی از طریق ایمیل دست زده بود، علنی کرد.

این وزارتخانه در ویدیوی که در حساب خود در رسانه‌های اجتماعی منتشر ساخت تصریح کرد این کارمند قبل از آنکه حتی بتواند چین را ترک کند دستگیر شد اما در آن نامی از سازمان اطلاعاتی خارجی که به آن اشاره کرده بود، نبرد.

خبرگزاری «رویترز» نوشت، سازمان سیا در ماه اکتبر برنامه‌ جدیدی را برای استخدام مخبرهای اطلاعاتی جدید در چین، ایران و کره شمالی با انتشار دستورالعمل‌هایی در فضای مجازی در زمینه «نحوه برقراری ارتباط ایمن با سازمان» بعد از آنچه که تلاش‌های موفقیت آمیز برای استخدام روس‌ها خواند به اجرا در آورده است.

رویترز تصریح کرد: «جامعه اطلاعاتی آمریکا روسیه، چین، ایران و کره شمالی را به عنوان "اهداف سخت" می‌شناسد یعنی کشورهایی که نفوذ به دولت‌هایشان دشوار است.»

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما