کد خبر: 754851
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/ گفت‌وگوی «نامه‌نیوز» با جلال جلالی‌زاده

حرف حساب تندروها چیست؟

یک فعال سیاسی گفت: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود، تردید نکنید حداقل80 درصد مردم موافق مذاکره هستند. به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها برخی از خانواده‌ها در حال فروپاشی‌اند؛ در چنین وضعیتی مردم رفاه و آسایش می‌خواهند نه وعده‌های توخالی عده‌ای تندرو.

 حرف حساب تندروها چیست؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست - دقیقا یک روز پیش از آغاز دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا بار دیگر برخی نیروهای خاص شروع به مخالفت با مذاکره کردند و خواستند که مذاکره در همین جا متوقف شود.

جلال جلالی‌زاده، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «انتقاد و ارائه راهکار مشکلی ندارد، اما وقتی موضوع به امنیت و منافع ملی مربوط می‌شود و نظام تصمیم گرفته است که مذاکره انجام شود، تندروها حرف حسابشان چیست؟ این‌گونه رفتارها باعث مانع‌تراشی بر سر راه مذاکرات می‌کند. ممکن است این اقدامات در ذهن طرف آمریکایی هم تأثیر بگذارد و باعث شود که آنها تصور کنند تنها دولت و نظام تصمیم‌گیرنده نیستند، بلکه گروه‌هایی هستند که می‌توانند بر روند مذاکرات تأثیر بگذارند. به همین دلیل ممکن است آنها نیز با اطمینان پای میز مذاکره نیایند».

او ادامه داد: «رادیکال‌ها باید بدانند که تحریم‌های اقتصادی، کشور را با مشکلات زیادی روبه‌رو کرده است. مخالفان به هیچ‌وجه دلسوز کشور نیستند و منافع خود را در تحریم‌ها می‌بینند، در غیر این صورت با مردم همراهی می‌کردند. اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود، تردید نکنید حداقل80 درصد مردم موافق مذاکره هستند».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «نیروهای رادیکال در برابر خواست مردم نمی‌توانند مقاومت کنند. حاکمیت هم به دلیل مخالفت‌های یک گروه کوچک، از منافع ملی صرف‌نظر نخواهد کرد. واقعیت این است که دوره تندروی به پایان رسیده است. دنیا اکنون به دنبال آرامش و آسایش است و گفت‌وگو در سطح جهانی در حال گسترش است. تندروها در حال عقب‌نشینی هستند. در داخل کشور نیز، به دلیل سوابق تیره‌ای که دارند هر روز در نگاه عمومی بیش از پیش به حاشیه می‌روند و ادعاهایشان دیگر در بین مردم خریداری ندارد».

جلالی‌زاده در پایان گفت: «شاهدیم که به دلیل مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها برخی از خانواده‌ها در حال فروپاشی هستند؛ در چنین وضعیتی مردم رفاه و آسایش می‌خواهند نه وعده‌های توخالی عده‌ای تندرو. در تمام کشورهای دنیا، دیگر جایی برای تندروها باقی نمانده است، حتی در کشورهای اسلامی مانند عراق، افغانستان و پاکستان. این افراد برداشت درستی از دین ندارند و تنها شعار می‌دهند تا در صحنه باقی بمانند».

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما