خبر مهم واعظی درباره سرنوشت CFT
محمود واعظی گفت: به نظر میرسد نظام مصمم است تا برخی از نارساییهای گذشته از مسیر «اعتدال»، «کار کارشناسی» و به شکل کاملا واقع گرایانه و عقلایی حل شود.

محمود واعظی گفت: به زعم بنده تصویب مشروط لایحه پالرمو اقدامی بسیار مثبت در ارتباط با گشایش روابط بانکی با بانکهای خارجی است. تصویب مشروط پالرمو از منظر حقوق بینالملل به معنای پذیرش یک سند با حق شرط (reservation) است؛ البته مشروط بر اینکه این شرطها با روح و مفاد کلی کنوانسیون مغایرت نداشته باشد و در عرف پذیرش اسناد بین المللی مرسوم است. البته در این معاهده حق شرط ممنوع نشده است.
وی افزود: قرار است لایحه دوم یعنی CFT نیز در جلسه آینده بررسی شود؛ امیدوارم آن لایحه نیز در جلسه بعدی مجمع به تصویب برسد تا همزمان با پیشرفت مذاکرات هستهای، گشایش نسبی در روابط خارجی و نهایتا اقتصاد کشور ایجاد شود. از اینرو، اقدام سازنده و رو به جلو مجمع تشخیص مصلحت نظام را به عنوان گامی مثبت در جهت تأمین و بسط منافع ملی به فال نیک میگیرم.
واعظی ادامه داد: امیدوارم با توجه به شرایط اقتصادی کشور و امید مثبت شکل گرفته به واسطه رو به جلو بودن مذاکرات رفع تحریمهای ظالمانه، مجمع با همین روحیه همراستا با تلاشهای تیم مذاکرهکننده موانع موجود روابط بانکی کشور را رفع کنند. امید آن دارم که این دو پرونده به شکل موازی، اما هم افزا پیشرفت کند و شرایط بهتری برای اقتصاد کشور فراهم نماید.
وی همچنین گفت: به نظر میرسد نظام مصمم است تا برخی از نارساییهای گذشته از مسیر «اعتدال»، «کار کارشناسی» و به شکل کاملا واقع گرایانه و عقلایی حل شود. مذاکرات رفع تحریمهای ظالمانه هستهای که در جریان است نیز در راستای نیل به همین هدف معقول صورت میپذیرد.
به گفته او، ممکن است امید به توافقات هستهای به تغییر نگرش اعضای مجمع کمک کرده باشد.
واعظی گفت: نمیخواهم بگویم (عدم تصویب در دولت روحانی) سیاسیکاری بود. بسیاری از اعضای مجمع افرادی شریف و مستقلاند که عموماً از جناحبندیها پرهیز دارند. شاید اطلاعات نادرست یا ناقص به اعضاء داده میشد. البته فضاسازیهایی توسط مخالفین انجام میشد که موجب عدم تمرکز در جمعبندی میگردید.
دیدگاه تان را بنویسید