کد خبر: 755293
تاریخ انتشار :

آغاز مذاکرات روسیه-اوکراین در استانبول

خبرنگار ریانووستی امروز (جمعه) از آغاز مذاکرات بین هیئت‌های روسیه و اوکراین در استانبول ترکیه خبر داد.

آغاز مذاکرات روسیه-اوکراین در استانبول
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، این نخستین مذاکرات مستقیم بین روسیه و اوکراین پس از سه سال در استانبول به شمار می‌رود که به پیشنهاد «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه انجام می‌شود.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا صبح امروز برای حضور در مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین به میزبانی ترکیه وارد استانبول شد.

روبیو همچنین گفت که نمایندگان ایالات متحده با یک هیئت سطح بالا از اوکراین ملاقات می‌کنند و در مذاکرات روسیه و اوکراین شرکت خواهند داشت.

«تمی بروس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره این نشست گفت: «این سه هیئت در مورد اهمیت جستجوی پایان مسالمت آمیز برای جنگ روسیه و اوکراین بحث می‌کنند.»

در این میان، یکی از منابع مطلع در وزارت خارجه ترکیه نیز اعلام کرد دیدار بین هیئت‌های روسیه، اوکراین و ترکیه آغاز شده و ابراهیم کالین، رئیس اطلاعات ترکیه در این جمع حاضر است.

این منبع مطلع همچنین گفت: «این نشست با حضور سه کشور ترکیه و روسیه و اوکراین و به ریاست وزیر امور خارجه ترکیه هاکان فیدان در حال انجام است.»

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما