کد خبر: 757455
تاریخ انتشار :

خروج از NPT؛ گزینه روی میز ایران در صورت فعال‌شدن مکانیزم ماشه

سخنگوی هیأت‌رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و احتمال صدور قطعنامه علیه ایران، گفت: اروپایی‌ها دنبال جمع‌آوری اسناد و مدارک برای فعال‌کردن مکانیزم ماشه علیه ایران هستند و اگر این اتفاق رخ دهد، طرحی را با قید فوریت در مجلس بررسی و تصویب خواهیم کرد تا ایران از ان‌پی‌تی خارج شود.

خروج از NPT؛ گزینه روی میز ایران در صورت فعال‌شدن مکانیزم ماشه
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

ابراهیم رضایی با اشاره به نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و احتمال صدور قطعنامه علیه ایران، اظهارکرد: اگر آنچه در رسانه‌ها در خصوص قطعنامه ضدایرانی منتشر شده در نشست شورای حکام آژانس هم تصویب شود، نشان‌دهنده رویکرد غیرفنی آژانس است.

وی با بیان اینکه طبق منشور ملل متحد و قوانین جهانی، غنی‌سازی در چارچوب نظارت‌های آژانس در هر سطحی حق ایران است، افزود: قطعاً متناسب با اقدام شورای حکام آژانس و یا احتمال فعال‌شدن مکانیزم ماشه توسط اروپایی‌ها اقدامات قاطعی انجام خواهیم داد.

سخنگوی هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: اروپایی‌ها دنبال جمع‌آوری اسناد و مدارک برای فعال‌کردن مکانیزم ماشه علیه ایران هستند و اگر این اتفاق رخ دهد، طرحی را با قید فوریت در مجلس بررسی و تصویب خواهیم کرد تا ایران از ان‌پی‌تی خارج شود.

منبع: آنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما