کد خبر: 757632
تاریخ انتشار :

خبر فوری؛ تعطیلی تمامی ادارات و بانک‌ها در سراسر کشور

بر اساس مصوبات دولت، تمامی ادارات و بانک‌ها در سراسر کشور به مدت سه روز تعطیل خواهد شد.

خبر فوری؛ تعطیلی تمامی ادارات و بانک‌ها در سراسر کشور
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

بر اساس تقویم رسمی کشور و مصوبات دولت، تمامی ادارات و بانک‌ها در سراسر کشور در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه پیش رو، یعنی ۲۲، ۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ تعطیل است.

روز شنبه ۲۴ خرداد مصادف با عید غدیر بوده و این روز در تقویم کشورمان تعطیل رسمی است. روز قبل از آن، جمعه ۲۳ خرداد نیز تعطیل هفتگی است. همچنین بر اساس تصویب‌نامه هیئت وزیران در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، ادارات دولتی و بانک‌ها در پنجشنبه ۲۲ خرداد نیز تعطیل خواهد بود.

به این ترتیب کشور در پایان این هفته و ابتدای هفته آینده نیز همانند نیمه اول خرداد، سه روز متوالی تعطیل خواهد بود. در نیمه خرداد نیز به مناسبت رحلت امام خمینی (ره) و سالروز قیام ۱۵ خرداد، ادارات و بانک‌ها در روزهای ۱۴ تا ۱۶ خرداد تعطیل شد.

نکته قابل توجه برای شهروندان این است که بانک‌ها نیز طی این سه روز تعطیل است، با این تفاوت که در روز پنجشنبه تنها تعداد محدودی از شعب کشیک برخی بانک‌ها برای ارائه خدمات ضروری فعال خواهد بود. بنابراین افرادی که نیاز به انجام امور بانکی دارند، روز چهارشنبه ۲۱ خرداد آخرین مهلت قطعی برای مراجعه به بانک است.

گفتنی است خرداد ۱۴۰۴ پس از فروردین، دومین ماه پرتعداد از نظر تعطیلات رسمی در سال جاری به شمار می‌رود؛ به‌ طوری که در مجموع ۸ روز تعطیل رسمی و مصوب در این ماه ثبت شده است.

منبع: افکار نیوز

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets