کد خبر: 757635
تاریخ انتشار :

راز ناپدید‌شدن کبرا رضایی | جسد مثله شده در پاکدشت و یک قتل فراموش شده!

حدود ۵۰ روز پیش، کبرا که در برخی منابع با نام شقایق رضایی نیز معرفی شده، ناگهان ناپدید شد. چند هفته بعد، در حوالی پاکدشت تهران، بخش‌هایی از جسدی مثله‌شده کشف شد؛ جسدی که به دلیل شدت آسیب‌دیدگی، قابل شناسایی نبود.

راز ناپدید‌شدن کبرا رضایی | جسد مثله شده در پاکدشت و یک قتل فراموش شده!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

کبرا رضایی، دختر جوانی از جامعه مهاجران افغانستانی در ایران، نامی است که حالا با یکی از فجیع‌ترین پرونده‌های جنایی سال‌های اخیر گره خورده؛ قتلی تکان‌دهنده که بازتابی از وضعیت شکننده مهاجران در سایه‌ی سکوت خبری و تبعیض رسانه‌ای است.

حدود ۵۰ روز پیش، کبرا که در برخی منابع با نام شقایق رضایی نیز معرفی شده، ناگهان ناپدید شد. خانواده‌ی او پس از تلاش‌های بی‌نتیجه برای یافتن خبری از دخترشان، موضوع را به پلیس گزارش دادند. چند هفته بعد، در حوالی پاکدشت تهران، بخش‌هایی از جسدی مثله‌شده کشف شد؛ جسدی که به دلیل شدت آسیب‌دیدگی، قابل شناسایی نبود.

طبق گزارش انصاف نیوز، خانواده کبرا ابتدا باور نداشتند این تکه‌های پیکر متعلق به دخترشان باشد، اما با درخواست پزشکی قانونی برای انجام آزمایش دی‌ان‌ای، دوباره فراخوانده شدند. در این میان، ظن خانواده به یکی از همکاران کبرا جلب شد؛ مردی که پیش‌تر سعی در نزدیک شدن به او داشته است.

بررسی داده‌های تلفن همراه کبرا نشان داد که آخرین سیگنال گوشی او، در نزدیکی خانه همین مرد ثبت شده بود. با کسب مجوز قضایی، پلیس وارد منزل او شد و آن‌چه در این خانه یافت شد، وحشت‌انگیز بود: «باقی‌مانده‌ی پیکر تکه‌تکه‌شده‌ی کبری، که ظاهراً با استفاده از اسید تلاش شده بود آثار آن از بین برود.»

متهم این پرونده مردی ایرانی به نام اختصاری «ع. خ» است؛ ۳۲ ساله و متأهل، که به‌عنوان نگهبان در یک کارخانه لوازم خانگی در پاکدشت کار می‌کرد. او در ابتدا اتهامات را رد کرد، اما در نهایت با ارائه شواهد پلیس، لب به اعتراف گشود. «بنا به اظهاراتش، پس از آن‌که از نامزدی کبری مطلع می‌شود، دچار حالت شدید عصبی شده و مرتکب جنایت می‌شود.»

اتهاماتی که علیه او مطرح شده، شامل قتل عمد، مثله کردن جسد و استفاده از اسید برای از بین بردن آثار جرم است؛ مجموعه‌ای از جنایت‌ها که این پرونده را در ردیف خشونت‌بارترین قتل‌های چند سال اخیر قرار می‌دهد.

با وجود هولناکی این جنایت، روایت رسمی آن در سکوت رسانه‌ای شکل گرفت. مراسم تشییع پیکر کبرا در روز دوشنبه ۱۹ خرداد، تحت نظارت شدید برگزار شد و حتی حاضران اجازه‌ی تصویربرداری یا گفت‌و‌گو نداشتند. به گفته‌ی یکی از شرکت‌کنندگان در مراسم، «خانواده‌ی کبری از گفت‌و‌گو با رسانه‌ها معذور است.»

بستگان او نیز خبر داده‌اند که «از خانواده خواسته شده که برای قصاص پیگیری نکنید.» تصویری که از خواهر کبرا در مراسم خاک‌سپاری منتشر شده، با چهره‌ای کاملاً پوشیده، خود نماد فضای پرتنش و اضطرابی است که خانواده‌ی قربانی با آن مواجه هستند.

در همین حال، کاربران افغان در شبکه‌های اجتماعی با هشتگ‌هایی به یاد کبرا و عدالت‌خواهی برای او، این قتل را بازتاب داده‌اند. برخی از آنان نوشته‌اند که «اگر قاتل از مهاجران بود، تمام رسانه‌ها از تیتر اول تا تحلیل، پرونده را پوشش می‌دادند».

سکوت رسانه‌ها در برابر خشونت علیه مهاجران، به‌ویژه زنان و دختران مهاجر، با افزایش بحران‌های اقتصادی و رشد گفتمان مهاجرستیزانه، آسیب‌پذیری این گروه‌ها بیشتر از همیشه شده است.

با وجود این، پلیس آگاهی شهرستان پیشوا از پیگیری جدی این پرونده خبر داده است. سرهنگ کارآگاه سید اکبر عربی، فرمانده انتظامی شهرستان پیشوا، شامگاه ۱۸ خرداد گفت: «کارآگاهان پلیس آگاهی با بهره‌گیری از روش‌های علمی و اشراف اطلاعاتی، موفق شدند در مدت‌زمان کوتاهی هویت قاتل را شناسایی و او را در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.»

او تأکید کرده است: «متهم پس از انجام بازجویی‌های اولیه به ارتکاب قتل اعتراف کرده» و افزوده: «پلیس با قاطعیت و سرعت با مجرمان و برهم‌زنندگان نظم و امنیت برخورد خواهد کرد و اجازه جولان به هیچ‌کس نخواهد داد.»

منبع: رویداد 24

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما