رایزنی عراقچی و همتای قطری ؛ حمله به العدید را علیه دوستی ندانید
عراقچی در گفتوگوی تلفنی با وزیر خارجه قطر گفت: حمله ایران به پایگاه آمریکا العدید بههیچ عنوان نباید اقدام علیه دولت دوست و برادر قطر تلقی شود.

سیدعباس عراقچی در گفتوگوی تلفنی با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر گفت که اقدام نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در عملیات موشکی علیه پایگاه آمریکایی العدید در چارچوب حق دفاع مشروع در واکنش به تجاوز نظامی مورخ ۲۲ ژوئن آمریکا علیه تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران صورت گرفته و بههیچ عنوان نباید اقدام علیه دولت دوست و برادر قطر تلقی شود.
وی از مواضع مقامهای عالیرتبه دولت قطر در محکومیت تجاوزهای رژیم صهیونیستی و آمریکا و نقشآفرینی و تلاشهای سازنده این کشور در کمک به جلوگیری از تشدید ناامنیها در منطقه تقدیر کرد.
وزیر خارجه قطر در این تماس بر اهتمام کشورش برای ایفای نقش سازنده جهت صیانت از امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد./ فارس
دیدگاه تان را بنویسید