کد خبر: 759397
تاریخ انتشار :

در بحبوحه جنگ، طلا بخریم یا نه؟ | هشدار کارشناسان درباره موج جدید قیمت‌ها

نادر بذرافشان گفت: «همیشه تأکید ما این بوده که بهترین زمان برای خرید، زمانی است که قیمت‌ها حداقل یک ماه تثبیت شده باشند.»

در بحبوحه جنگ، طلا بخریم یا نه؟ | هشدار کارشناسان درباره موج جدید قیمت‌ها
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

باتوجه به اینکه پیش‌تر، به مردم توصیه شد که صبوری کنند و تا بازگشت آرامش و ثبات به بازار، از انجام هرگونه معامله خودداری کنند، نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، در این باره توصیه‌هایی به خریداران طلا دارد.

بذرافشان در پاسخ به اینکه آیا اکنون با بازگشت ثبات به بازار، زمان مناسبی برای خرید طلا و سکه فرا رسیده، تصریح کرد: همیشه تاکید ما این بوده که بهترین زمان برای خرید، زمانی است که قیمت‌ها حداقل یک ماه تثبیت شده باشند؛ از ابتدای امسال شاهد کاهش نسبی قیمت‌ها بودیم؛ اگرچه بازار جهانی روند افزایشی داشت، اما اخبار سیاسی، مذاکرات و سایر عوامل باعث کاهش قیمت‌ها در داخل شد.

به گفته این مقام صنفی، طی سه ماه اخیر قیمت سکه در محدوده ۷۱ تا ۷۴.۳ میلیون تومان و طلای ۱۸ عیار بین ۶.۱ میلیون تومان تا ۶.۵ میلیون تومان در نوسان بوده و با بازگشت به قیمت‌های پیش از جنگ، اکنون ثبات نسبی بازار کاملاً مشهود است.

بذرافشان تصریح کرد: از این‌رو، دیگر نمی‌توان انتظار کاهش یا نوسان قابل توجه دیگری در قیمت‌ها را داشت. برهمین اساس اکنون مردم می‌توانند با اطمینان بیشتری وارد معاملات شوند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

نیازمندی ها