«نامهنیوز» گزارش میدهد:
آقایان ثابتی و رسایی چرا به یمن و لبنان نمیروید؟/ شربت شهادت آماده نوشیدن است
رادیکالها چه در شعارهایی که با پوشش انقلابیگری میدهند و چه در توهینها به رئیسجمهور مشغول ایجاد هزینه برای مردم و به خطر انداختن امنیت ملی هستند.

گروه سیاست - در شرایطی که آمریکا میکوشد چهرهای غیرواقعی از ایران به نمایش بگذارد و چنین القاء کند که ایران یک کشور تروریستی است تا از این رهگذر فشارها را بر کشورمان افزایش دهد و حمله نظامی خودش و البته رژیم جنایتکار اسرائیل را نزد افکار عمومی دنیا توجیه کند، مسعود پزشکیان در گفتوگوی اخیرش با تاکر کارلسون گفت که فتوای مهدور الدمبودن شامل ترامپ نمیشود. او همچنین گفت که مخاطب شعار مرگ بر آمریکا مردم و مقامات آمریکا نیستند. هر فردی که اندکی به عالم سیاست آگاهی داشته باشد، متوجه میشود که پزشکیان با نیت کاهش تنشها و مخاطرات در این گفتوگو سعی کرد از یک سو بهانهها را از تصمیمسازان آمریکا و اسرائیل بگیرد و از سوی دیگر مانع هرگونه مخاطره احتمالی در آینده شود؛ رویکردی دیپلماتیک، سیاسی و منطبق با عقلانیت که از سوی بسیاری مورد تحسین قرار گرفت اما در این بین بودند تندروهایی که یکسره بر او تاختند و هرچه در ذهن داشتند را بر زبان آورند. مثلا امیرحسین ثابتی، نماینده رادیکال مجلس که در توئیتی نوشت: «پاسخهای ضعیفتان به خبرنگار آمریکایی خلاف وحدت ملی و شرمآور بود. ظاهرا هنوز از مذاکرات غیرعاقلانه و غیرشرافتمندانه قبلی با آمریکا عبرت نگرفتهاید و دوست دارید بازهم فریب بخورید. اگر دستفرمان دولت در سیاست خارجی تغییر نکند، برخورد مجلس با دولت عوض خواهد شد».
ثابتی که تا پیش از اینکه در لیست انتخاباتی رادیکالها قرار بگیرد و در انتخاباتی که مشارکت بالایی هم در آن نبود، نماینده مجلس شود، مجری شبکه افق بود و بر اساس اصول رسانهای او حتی مجری خوبی هم نبود و صرفا به یک بلندگوی ایدئولوژیک یک طیف رادیکال خاص تبدیل شده بود، حالا از جانب همه ملت ایران سخن میگوید، بر رئیسجمهور که مورد انتخابات اکثریت ملت ایران است، توهین میکند و در نهایت او را تهدید میکند.
حمید رسایی هم کم از او در توهین ندارد و با همان ادبیات همیشگیاش که سرشار عوامزدگی و تمسخر و و توهین است، مینویسد: «پزشکیان فقط به درد مراسم خواستگاری میخورد، نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند».
عضو شورای شهر رشت پا را فراتر مینهد و برای تسویه حساب سیاسی و جناحبازیهای خود دست به دامن اسرائیل میشود که پزشکیان را بکشید! او در یک استوری اینستاگرامی مینویسد: «اسرائیل یک لطفی میکنی؟ یه رئیسجمهور ما رو که شهید کردی، مرحوم شهید رئیسی. این جدیده خیلی از اون قبلی انقلابیتره. ما خواهش داریم ایشون رو هم به درجه رفیع شهادت نائل کن. اصلا چهره رو ببین. یه ربع به شهادت. جون میده شهید بشه. نوربالا میزنه. بوی شهادت میده. قشنگ روی زمین جلوی چشم شما داره مانور میره که بگه شما هیچی نیستید. اینو شهید کنید ما شکست جنگ رو میپذیریم. غول مرحله آخر ما همین ایشونه». این عضو شورای شهر رشت در آخر این استوری گفته است: «چرا یه اصلاحطلب ترور نمیشه؟»
این فرد از یک سو جنگ اخیر و به شهادترسیدن مردم و نیروهای نظامی ایران را به تمسخر میگیرد، از سوی دیگر با از سرویسهای جنایتکار اسرائیلی درخواست ترور رئیسجمهور را دارد و البته با لحنی خواهشگونه با اسرائیل سخن میگوید. او خود را یک نیروی سوپرانقلابی میداند اما میبینیم که چگونه برای رئیسجمهور نظام اسلامی ایران آرزوی ترور و مرگ میکند.
یا روزنامه کیهان در واکنش به سخنان رئیسجمهور مینویسد که از قضا فتوای مهدورالدمبودن دقیقا خطابش ترامپ است و بعد از این سخن به پزشکیان میتازد که چرا خلاف این موضوع را گفته است. همین روزنامه پیش از این نوشته بود که گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، عامل موساد است و نباید به ایران راهش داد. در شرایطی که وزارت خارجه از منظر حقوقی در عرصه بینالمللی مشغول ثابت کردن قصور رافائل گروسی بود، همین موضعگیری این روزنامه باعث شد تا علیه ایران فضاسازی شود. مشخصا مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، واکنش نشان داد و گفت: «درخواستها در ایران برای بازداشت و اعدام رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، اقدامی غیرقابل قبول است و باید محکوم شود».
حالا هم همین ماجرا برای ترامپ وجود دارد. در حالی که ایران از حق دفاع خود در برابر تجاوز بیگانگان سخن میگوید و افکار عمومی دنیا با ایران همراه است، رادیکالهای داخلی میگوید برای سرِ ترامپ جایزه تعیین میکنیم. تردیدی نیست که ترامپ یک قاتل به تمام معناست و مشخصا مردم ایران او را قاتل سردار شهید حاج قاسم سلیمانی میدانند اما در شرایط فعلی سخن گفتن از کشتن ترامپ تنها نتیجهای که دارد، ایجاد فضایی ضدایرانی در دنیاست و ترامپ میتواند با بهانه قراردادن همین موضعگیریها افکار عمومی کشورهای دنیا را علیه ایران تحریک کند. همین موضعها باعث شد وقتی او در جریان تبلیغات انتخاباتی مورد حمله قرار گرفت، رسانههای حامی او، آن ترور را منتسب به ایران کنند؛ درحالی که ایران رسما اعلام کرد نقشی در آن ترور نداشته و مسائلی که درباره ترامپ وجود دارد را از طریق مراجع بینالمللی پیگیری میکند. بنابراین درخواست رادیکالها مبنی بر اعدام ترامپ صرفا فضا را علیه ایران ملتهب میکند و بهانه به دست آمریکا و اسرائیل میدهد.
رادیکالها با سخنان خارج از عرف، حملات به پزشکیان و ایجاد ناامنی روانی در جامعه باعث شدهاند که هم اسرائیل و هم آمریکا علیه ایران بازیهای رسانهای به راه بیندازند و در داخل هم مردم دچار نگرانیهایی شوند. اکنون که طیف رادیکال از جمله افرادی چون امیرحسین ثابتی و حمید رسایی به این میزان خواهان مقابله با اسرائیل و آمریکا هستند، بهتر است به صورت عینی به جنگ آنها بروند و به سرعت خود را به لبنان و یمن برسانند؛ نه اینکه صرفا شعارهایی بدهند که هزینه آنها شعارها بر دوش ملت ایران قرار بگیرد.
دیدگاه تان را بنویسید