کد خبر: 760728
تاریخ انتشار :

سوت فغانی علیه مردم ایران

داور دیدار فینال جام جهانی باشگاه‎‌ها برخورد گرمی با رئیس‌جمهور آمریکا داشت.

سوت فغانی علیه مردم ایران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

چلسی یکشنبه شب در فینال جام جهانی باشگاه‌ها با سه گل پاری‌سن‌ژرمن را مغلوب کرد و قهرمان شد. داوری این دیدار برعهدۀ علیرضا فغانی، داور ایرانی مقیم استرالیا بود.

درحالی که هنوز چند روز از حمله اسرائیل و آمریکا به خاک ایران و شهادت بیش از هزار ایرانی نگذشته، علیرضا فغانی، داور ایرانی مقیم استرالیا پس از دریافت جایزه از ترامپ، با او به گرمی خوش‌وبش کرد و در عکس یادگاری، ژست او را گرفت.

در جریان فینال امشب، هواداران پاریسی همچون فینال لیگ قهرمانان اروپا با پرچم‌های فلسطین روی سکوها حاضر شدند و با مردم فلسطین و غزه اظهار همبستگی کردند.

شیوهٔ رفتار فغانی با انتقاد کاربران شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شده. آن‌ها نوشته‌اند این کار نادیده‌گرفتن ایرانی‌هایی است که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه‌ای که ترامپ نقش اصلی را در آن داشته، جان خود را از دست دادند.

این در حالی است که در روزهای اخیر بسیاری از ورزشکاران و تیم‌های مختلف ورزشی در‌ میادین بین‌المللی هنگام پخش سرود ایران ادای احترام نظامی کرده‌اند.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما