کد خبر: 761809
تاریخ انتشار :

کنایه سنگین رسایی به قالیباف: ۲ دقیقه هم حرف ما را گوش ندهید، چه می‌شود؟

رسایی در تذکری گفت: عده‌ای ۴ دقیقه صحبت می‌کنند، من می‌گویم آقای قالیباف این حرف ربطی به مجلس ندارد می‌گویید گوش ندادم، دو دقیقه هم حرف ما را گوش ندهید، چه می‌شود؟

کنایه سنگین رسایی به قالیباف: ۲ دقیقه هم حرف ما را گوش ندهید، چه می‌شود؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حمید رسایی در تذکری در صحن علنی مجلس گفت: یکی از قوانینی مهمی که در این مجلس تصویب شد مشروط کردن همکاری با آژانس بود. 

وی ادامه داد: طبق مصوبه مجلس هر گونه همکاری با آژانس بین المللی  انرژی اتمی  مشروط بر این بود که دو شرط رعایت شود. اول اینکه  اطمینان از رعایت کامل حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و تامین امنیت مراکز هسته‌ای و دانشمندان هسته ای.

قالیباف خطاب به رسایی گفت: آقای رسایی قرار بود در دستور کار و تذکر به من صحبت کنید.

رسایی در ادامه گفت: عده‌ای ۴ دقیقه صحبت می‌کنند، من می‌گویم آقای قالیباف این حرف ربطی به مجلس ندارد می‌گویید گوش ندادم، دو دقیقه هم حرف ما را گوش ندهید، چه می‌شود؟  اما این صحبت من ربط دارد من می‌گویم تصویب قوانین وقتی که در دولت رعایت نشود چه فایده دارد.

وی ادامه داد: تصویب کردیم هر گونه همکاری مشروط بر این دو تا باشد. در حالیکه صحبت از سفر معاون مدیرکل آژانس به تهران است.

قالیباف در پاسخ به رسایی گفت: هر چیزی راه خود را دارد، این روال خود را دارد باید مطالبه کنند، کمیسیون نظارت می‌کند و هر کسی باید کار خود را انجام دهد اگر من  به عنوان هیات رئیسه کوتاهی کردم در خدمت هستم، اجازه دهید عبور کنیم. 

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما