کد خبر: 772110
تاریخ انتشار :

امام جمعه تهران: ولایت فقیه یک تئوری فقهی نیست بلکه متن قانون اساسی است

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اصل ۱۰۷ قانون اساسی که می‌گوید «تعیین رهبر بر عهده خبرگان منتخب مردم است» گفت :راه مشخص است و به یاری خداوند این مردم تا آخرین نفس، نفر و قطره خون حامی ولایت فقیه منتخب خبرگان ملت خواهند بود.

امام جمعه تهران: ولایت فقیه یک تئوری فقهی نیست بلکه متن قانون اساسی است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، حجت الاسلام و المسلمین احمد خاتمی در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران به سالروز ٩دی به عنوان روز میثاق با ولایت اشاره کرد و افزود: ۹ دی سال ۸۸ قله ولایت مداری بود که از همه جای کشور به خصوص تهران به میدان آمدید و شعارتان این بود که « این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده»

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با تاکید بر اینکه میثاق نهم دی سال ۸۸ امروز همچنان باقی است، تصریح کرد : ولایت فقیه یک تئوری فقهی نیست بلکه متن قانون اساسی است و ولی فقیه از نگاه قانون اساسی تنها یک رهبر سیاسی نیست بلکه جانشین امام زمان است.

وی با اشاره به اینکه در حوادثی که منجر به ۹ دی شد حرمت ولایت و بالاتر از آن حرمت سید وشهدا شکسته شد، افزود: شاهد بودیم فتنه‌گران روز عاشورا را به میدان جنگ تبدیل کردند اما خون مردم به جوش آمد و به صحنه آمدند و فتنه‌گران را سر جای خود نشاندند نشانند و خواهند نشاند.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اصل ۱۰۷ قانون اساسی که می‌گوید تعیین رهبر بر عهده خبرگان منتخب مردم است، گفت: راه مشخص است و به یاری خداوند این مردم تا آخرین نفس نفر و قطره خون حامی ولایت فقیه منتخب خبرگان ملت خواهند بود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها