پیام تسلیت شخصیتهای سیاسی در پی شهادت سید کمال خرازی
جمعی از مقامات و شخصیتهای سیاسی شهادت سید کمال خرازی، رییس شورای راهبردی روابط خارجی را تبریک و تسلیت گفتند.
به گزارش نامهنیوز، علاوه بر پیام های تسلیت روسای سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه جمعی از شخصیت های سیاسی نیز با تسلیت شهادت سیدکمال خرازی بر نقش تاثیرگذار وی در عرصه سیاست خارجی تاکید کردند.
متن پیام محمد مخبر معاون اول دولت شهید رییسی در پی شهادت سید کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
"انا لله و نا الیه راجعون"
شهادت پر افتخار جناب آقای دکتر سید کمال خرازی، وزیر اسبق امور خارجه و رئیس شورای راهبردی روابط خارجی و همسر مکرمه ایشان را به پیشگاه مقام معظم رهبری( مدظله العالی)، بازماندگان داغدار و معزز این شهید گرانقدر و عموم مردم شریف ایران اسلامی، تبریک و تسلیت عرض میکنم.
شهید خرازی در سالهای طولانی خدمت به انقلاب اسلامی هم در دستگاه دیپلماسی به عنوان وزیر امور خارجه و هم در مسئولیت مهم شورای راهبردی روابط خارجی مظهر اقتدار در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران بود.
به شهادت رساندن این دیپلمات با سابقه و خدوم توسط دشمن آمریکایی - صهیونی نشان از هراس دشمنان این آب و خاک از صدای مقتدر و مستقل ملت ایران در عرصه بین المللی دارد. دشمنان ایران عزیز نمیخواهند صدای اقتدار و مقاومت ملت ما به گوش مردم دنیا برسد.
ضمن گرامی داشت یاد و راه این شهید والامقام، از درگاه خداوند متعال برای آن عزیز و همسر مکرمه شان علوّ درجات و برای خانواده گرانقدر و فرهیخته ایشان صبر و اجر مسالت داشته و برای همکاران در شورای راهبردی روابط خارجی در میدان دیپلماسی، آرزوی موفقیت دارم.
همچنین اسحاق جهانگیری نیز در پیامی شهادت سید کمال خرازی را تسلیت گفت.
متن پیام معاون اول دولت روحانی بدین شرح است:
اسحاق جهانگیری: شهید دکتر خرازی، شخصیت اثرگذار و با استقلال فکری بود/ بسیاری از دستاوردهای ایشان کمتر شناخته شده است
با نهایت تأسف از خبر شهادت دوست عزیز و دانشمند گرانمایه، جناب آقای دکتر سیدکمال خرازی، بر اثر جراحتهای ناشی از حمله تروریستی آمریکایی ـ صهیونیستی مطلع و متأثر شدم؛ بهویژه آنکه در روزهای اخیر، هنگام عیادت از ایشان، در کمال هوشیاری درباره تحولات جنگ و دیپلماسی گفتوگو کردیم.
رابطه و دوستی نزدیک ما محدود به همکاری در کابینه دولت اصلاحات نبود و در دولتهای بعد یا خارج از آن نیز ادامه داشت. دکتر خرازی، بهرغم ظاهری آرام، پرصلابت بود؛ چیزی که در جلسات مشترکمان نیز بهخوبی دیده میشد.
شهید دکتر خرازی در مسئولیتهای مهم و کلیدی اجرایی، سیاسی و علمی که بر عهده داشت، اثرگذار و با استقلال فکری عمل میکرد. بسیاری از دستاوردهای بزرگ دوران فعالیتهایش، از سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه بهعنوان یک دیپلمات برجسته جهانی، تا پیگیری و تمرکز بر پیشبرد علوم شناختی در ایران، که در دوره مسئولیت معاوناولیام در برنامههای متعدد از نزدیک آن را پیگیری میکردم، و همچنین ریاست شورای راهبردی روابط خارجی و مشاورت رهبر شهید انقلاب اسلامی، کمتر شناخته و یاد شده است.
اینجانب شهادت این انسان فرهیخته و پیوستن او به همسر شهیدهاش، که بانویی با فضیلت بود، را به خاندان معظم و معزز، بهویژه فرزندان عزیزش آقایان دکتر سلمان و علی آقا، و نیز برادر بزرگوارش آیتالله سیدمحسن خرازی و دوست عزیزم آقای دکتر سیدصادق خرازی تسلیت میگویم و صبر و سلامتی بازماندگان را خواهانم. همچنین از خداوند منّان برای این شهید و سایر شهدای والامقام جنگ رمضان علوّ درجات مسئلت دارم و یقین دارم همانگونه که رهبری معظم انقلاب تأکید کردند، خون تکتک این شهیدان بیثمر نبوده و بیپاسخ نخواهد ماند.
دیدگاه تان را بنویسید