کد خبر: 777083
تاریخ انتشار :

ادعاهای تجزیه‌طلبانه وزیر صهیونیستی

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی تغییر مرزهای این رژیم در چهار جبهه غزه، لبنان، سوریه و کرانه باختری با استفاده از جنگ جاری شد.

ادعاهای تجزیه‌طلبانه وزیر صهیونیستی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که از چهره‌های تندرو و حامی شهرک‌سازی غیرقانونی صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی محسوب می‌شود، امروز جمعه در مصاحبه‌ای با اعلام قصد رژیم برای پیشبرد و توسعه سیاست اشغالگری در همسایگانش مدعی شد: این جنگ باید با تغییر مرزهای اسرائیل به پایان برسد؛ در غزه، لبنان، سوریه و البته در کرانه باختری.

وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در ادامه با بیان اینکه «اگر تصمیم با من بود، مدت‌ها پیش سرزمین‌ها را ضمیمه کرده بودیم»، مدعی شد: دشمنان ما اهمیت نمی‌دهند که چه تعداد تروریست را می‌کشیم یا چه تعداد بمب روی سرشان می‌ریزیم؛ این مسائل برایشان جالب نیست. آنچه برای آنها مهم است، این که ما از آنها زمین بگیریم.

اظهارات اسموتریچ که در واقع اذعانی آشکار به توسعه‌طلبی و اشغالگری این رژیم از طریق جنگ است، واکنش‌های تندی در محافل منطقه‌ای برانگیخته و بار دیگر ماهیت توسعه‌طلبانه و غیرقانونی رژیم صهیونیستی را به تصویر می‌کشد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها