کد خبر: 249321
تاریخ انتشار :

انصاری: همیشه یک استقلالی بوده ام

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، جابر انصاری در رابطه با عقد قرارداد با تیم استقلال گفت: من یک استقلالی هستم و به خاطر همین موضوع به این تیم آمدم، از اولین روز شروع تمرینات هم حاضر خواهم شد تا بتوانم با تیم به هماهنگی کامل برسم، من چندبار به تیم ملی دعوت شده ام اما امیدوارم این بار بتوانم با بازی هایی که انجام می دهم خودم را کاملا به آقای کی روش نشان دهم و بتوانم در ترکیب نهایی تیم ملی حضور داشته باشم. بهرحال از استقلال راحت تر می توان به تیم ملی دعوت شد.
وی در رابطه با رقم قرارداد خود با این تیم و همینطور طلب باقی مانده از تیم گسترش فولاد گفت: در مورد رقم قرارداد چیز خاصی نمی توانم بگویم چراکه مدیربرنامه هایم در این رابطه صحبت کرد و به نتیجه نهایی رسید و من فقط برای امضای قرارداد آمدم. از گسترش نیز هنوز طلب دارم، انشالله به زودی برای تسویه حساب آن اقدام خواهم کرد.
انصاری در رابطه با پیشنهاد نیم فصل استقلالی ها به این بازیکن گفت: بله آن موقع هم پیشنهاد داشتم اما به دلیل اینکه با تیم گسترش فولاد قرارداد داشتم نمی توانستم به استقلال بپیوندم اما خوشحالم که در حال حاضر این اتفاق افتاد و تواستم به عضویت استقلال دربیایم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها