کد خبر: 767727
تاریخ انتشار :

ترامپ در آستانه صدور دستور آغاز دوباره جنگ در غزه

سی‌ان‌ان به نقل از ترامپ گفت: اسرائیل ممکن است به محض دستور من، در صورت پایبند نبودن حماس به توافق آتش‌بس، جنگ در غزه را از سر بگیرد.

ترامپ در آستانه صدور دستور آغاز دوباره جنگ در غزه
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اهم اظهارات ترامپ:

در صورت خودداری حماس از پایبندی به آتش‌بس، بررسی خواهم کرد که آیا به نتانیاهو اجازه ازسرگیری عملیات نظامی داده شود یا نه.

آزادسازی گروگان‌ها از غزه مسئله‌ای بسیار حیاتی بود.

حماس در حال حاضر دخالت می‌کند و در حال از میان بردن باندهای خشونت‌طلب است.

درباره آنچه در صورت امتناع حماس از خلع سلاح خود رخ خواهد داد، فکر خواهم کرد.

مجبور بودم ارتش و دولت اسرائیل را مهار کنم و درباره این موضوع با نتانیاهو گفت‌وگو کردم.

اگر اسرائیل قادر به مداخله و نابودی حماس بود، این کار را انجام می‌داد. / انتخاب

تهدید وزیر جنگ اسرائیل به بازگشت به جنگ علیه غزه با هماهنگی آمریکا

در حالی که حماس تا به الان به بندهای آتش بس عمل کرده و اسیران صهیونیست را بازگردانده است، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: اگر حماس نپذیرد که توافق را اجرا کند، ما با هماهنگی با آمریکا به جنگ باز خواهیم گشت.

به گزارش ایسنا، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: من به ارتش دستور دادم که اگر جنگ از سر گرفته شود، طرح نظامی فراگیری را برای به تسلیم درآوردن حماس آماده کند.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: ما با همکاری با نیروی بین المللی به رهبری آمریکا جهت نابود کردن تونل‌ها در غزه کار خواهیم کرد تا اینکه غزه عاری از سلاح شود و تضمین گردد تا هیچ تهدیدی را علیه اسرائیل ایجاد نکند.

وی افزود: اگر حماس نپذیرد که توافق را اجرا کند، ما با هماهنگی با آمریکا به جنگ باز خواهیم گشت.

کاتس گفت: حماس باید اجساد تمامی اسیران کشته شده را بازگرداند و سلاح خود را نابود کند.

پیشتر رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد اگر حماس از پایبندی به توافق آتش‌بس خودداری کند، نیروهای صهیونیستی می‌توانند حملات را از سر بگیرند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه در مصاحبه‌ای کوتاه با رسانه خبری سی‌ان‌ان گفت: «آنچه که با حماس در جریان است، این موضوع به سرعت حل خواهد شد.»

ترامپ افزود: «نجات اسرای زنده به خودی خود مهم بود. بیرون آوردن آن ۲۰ اسیر از همه چیز مهم‌تر بود.»

رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «در حال حاضر، حماس در حال پاکسازی باندها، باندهای خشونت‌آمیز است.»

او در پاسخ به این ادعا که آیا حماس «اقدامی علیه فلسطینیان» انجام خواهد داد، گفت: «من در حال تحقیق در این مورد هستم. ما در مورد آن تحقیق خواهیم کرد. ممکن است باندها و گروه‌های دیگر هم در این کار باشند.»

دونالد ترامپ در پاسخ به این سوال که اگر حماس از خلع سلاح خودداری کند چه می‌شود، گفت: «به آن فکر می‌کنم. به محض اینکه من حرفی بزنم، اسرائیل به آن خیابان‌ها برمی‌گردد. اگر اسرائیل می‌توانست وارد شود و آنها را از پا درآورد، این کار را می‌کردند.»

رئیس‌جمهور آمریکا درخصوص نیروهای صهیونیستی و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد: «من مجبور بودم آنها را عقب نگه دارم. من با بی‌بی صحبت کرده بودم.»

با این حال، طبق گزارش سی‌ان‌ان، دونالد ترامپ نسبت به «چشم‌اندازهای بلندمدت صلح، به‌ویژه با توجه به حمایت قوی سایر کشورهای منطقه، احساس مثبتی داشت».

او در مورد توافق آتش‌بس ادعا کرد: «۵۹ کشور بخشی از این توافق هستند. ما هرگز چنین چیزی ندیده‌ایم. اکنون همه چیز در حال وقوع است. آنها می‌خواهند بخشی از توافق‌نامه ابراهیم باشند. اکنون ایران دیگر مشکل نیست.»

رئیس‌جمهور آمریکا درخصوص جنگ اوکراین خاطر نشان کرد: «من سخت روی موضوع روسیه کار می‌کنم.»

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها