کد خبر: 754980
تاریخ انتشار :

سورپرایز دولت برای این افراد؛

واریز یارانه معیشتی 4 میلیون تومانی به دهک 1 تا 3 + شرایط

معاون امور فرهنگی کمیته امداد از ارائه بن‌کارت ۲ تا ۴ میلیونی خبر داد.

واریز یارانه معیشتی 4 میلیون تومانی به دهک 1 تا 3 + شرایط
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر، معاون امور فرهنگی کمیته امداد، امداد از ارائه بن‌کارت ۲ تا ۴ میلیون تومانی به دانشجویان نخبه تحت حمایت کمیته امداد برای خرید از سی‌ و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و افزود: حدود ۱۵۰۰ نفر از دانشجویان و نخبگان تحت حمایت از این بن‌کارت برخوردار شده‌اند.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد خاطرنشان کرد: دانشجویان مشمول این بن‌کارت‌ها می‌توانند به صورت مجازی و کاملا رایگان، کتاب‌های مورد نیاز خود را سفارش داده و از طریق پست دریافت کنند.

متقی‌فر با بیان اینکه این طرح با همکاری کمیته امداد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (خانه کتاب و ادبیات ایران) اجرا می‌شود، اظهار کرد: این اقدام در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی و حمایت از نخبگان انجام شده است.

شایان ذکر است سی ‌و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود و بخش مجازی نمایشگاه نیز از طریق سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets