شرایط خرید و فروش سهام عدالت اعلام شد/ آزادسازی تا پایان سال 94
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: بر اساس قانون باید همه اقساط سهام از محل سود آن تسویه شود و اگر تا پایان سال آینده این اقساط پرداخت نشود، باید باقیمانده را مردم پرداخت کنند یا اینکه بخشی از سهام عدالت که پول آن پرداخت شده است آزادسازی شود.
وی گفت: همه سهام 62 شرکت به صورت مشاع در میان همه سهامداران عدالت توزیع می شود و سهام خوب یا بد نخواهیم داشت و مردم مطئن باشند که در شرایط برابر از سهام عدالت برخوردار هستند.
پوری حسینی اضافه کرد: کسانی هم که ممکن است برگه های سهام خود را گم کرده باشند، نگران نباشند چون همه اطلاعات مشمولان سهام عدالت را داریم و آنها را سهامدار عدالت می شناسیم.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی درباره افرادی که جامانده اند نیز تصریح کرد: دیگر نمی دانیم به گذشته برگردیم، هر چند امیدواریم شاید تا حدودی فاصله صفر تا 100 را پر کنیم که باید در دولت تصمیم گیری شود و می توانیم تا 48 میلیون نفر این ظرفیت را تکمیل کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید