کد خبر: 358071
تاریخ انتشار :

وزیر انرژی الجزایر:اوپک به حق ایران برای افزابش تولید احترام بگذارد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، بلومبرگ به نقل از نورالدین بوطرفه، وزیر انرژی و معادن الجزایر اعلام کرد تولیدکنندگان نفت عضو و غیر عضو اوپک می ‎ توانند در گفت ‎ و ‎ گوهای مربوط به تثبیت بازار، حق کشورهایی همچون ایران، نیجریه و لیبی را برای افزایش تولید به رسمیت بشناسند.

وی پس از دیدار با الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه، گفت: ایران حق دارد تولید نفت خود را به سطح پیش از تحریم ‎ ها افزایش دهد.

وزیر انرژی الجزایر که کشور میزبان نشست غیر رسمی اوپک در حاشیه اجلاس بین ‎ المللی انرژی در ماه جاری میلادی است، افزود: این همچنین حق لیبی و نیجریه است که تولید نفت خود را بیفزایند.

بوطرفه در پاسخ به پرسشی درباره امکان مستثنی شدن ایران، نیجریه و لیبی، از توافق احتمالی برای تثبیت تولید نفت، گفت: همه راه ‎ حل ‎ ها ممکن هستند.

وی اعلام کرد مقصد آینده سفر او، پایتخت فرانسه است و در آنجا با محمد بارکیندو، دبیر کل اوپک و خالد الفالح، وزیر انرژی قطر، دیدار می ‎ کند.

وزیر انرژی الجزایر اعلام کرد در صورت ناتوانی از دستیابی به توافق برای تثبیت تولید نفت در نشست الجزایر، امکان ادامه گفت ‎ و ‎ گوها در نشست رسمی آینده اوپک در وین، پایتخت اتریش، وجود دارد.

بوطرفه گفت: اگر در الجزیره به توافق برسیم خوب است، اما اگر به توافق نرسیم هم از این نشست راضی خواهیم بود.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

نیازمندی ها