نحوه راهاندازی کسبوکار خارج از کشور با ویزای استارتاپ

در کشورهای پیشرفته ذهنهای خلاق و دارای ایدههای تجاری پولساز، بسیار ارزشمند هستند و تحت حمایتهای دولتی قرار میگیرند. اگر سرمایه اصلی شما ایدههای ناب و تفکر خلاقتان است و میخواهید یک کسبوکار پرسود در خارج از کشور راهاندازی کنید، ویزای استارتاپ مناسب شما است.
این ویزا محدودیت سنی ندارد، معمولاً مدرک زبان نمیخواهد و در تمامی کشورهای ارائهدهنده آن، سازمانهای موردتأیید دولت سرمایه راهاندازی کسبوکار شما را فراهم میکنند.
اگر میخواهید بدانید شرایط و مراحل ویزای استارتاپ چیست و چطور با راهاندازی استارتاپ در خارج از کشور به بازارهای بینالمللی دسترسی پیدا میکنید، حتما ادامه مطلب را بخوانید.
چطور ویزای استارتاپ بگیریم؟
"ویزای استارتاپ یا ویزای نوآوری، نوعی اجازه اقامت و کار موقت است که بیشتر کشورها آن را برای اتباع خارجی دارای ایدههای نوآورانه و خاص برای راهاندازی کسبوکار صادر میکنند. هدف از صدور ویزای استارتاپ، حمایت از کارآفرینان خلاق و بااستعداد است که کسبوکار آنها به شکوفایی اقتصاد کشور مقصد کمک میکند."
اما چگونه یک ایده تجاری خلاقانه به زندگی باکیفیت در کشورهای پیشرفته ختم میشود؟ مراحل دریافت ویزای استارتاپ، جواب این سؤال را میدهد:
-
ایدهپردازی
آیا هر ایدهای برای گرفتن ویزای استارتاپ مناسب است؟ بیشتر کشورهای پیشرفته، این ویزا را برای ایدهای صادر میکنند که شرایط زیر را داشته باشد:
-
محصول یا خدمتی نو و متفاوت ارائه دهد که در بازار آن کشور سابقه نداشته باشد.
-
منجر به ایجاد کسبوکاری شود که ساختار سازمانی یا شیوه پخش و بازاریابی آن خلاقانه باشد.
-
عملی و مقیاسپذیر باشد.
-
نیازهای اساسی بازار کشور مقصد را برآورده کند یا در حوزههای موردنظر دولت آن کشور باشد.
-
برای اقتصاد کشور مقصد سودمند باشد و کسبوکار ناشی از آن بتواند در سطح بینالمللی رقابت کند.
-
کسبوکار ناشی از ایده، بتواند برای شهروندان کشور مقصد شغل ایجاد کند.
-
نوشتن بیزینس پلن
شما باید بتوانید ایده خود را بهصورت ساختارمند برای دولت کشور مقصد شرح بدهید و ثابت کنید که شرایط بالا را دارد. علاوه بر تشریح ایده و محصول یا خدمات مرتبط با آن، بیزینس پلن یا طرح کسبوکار باید شامل بخشهای زیر هم باشد:
-
تحقیقات بازار و نتایج آن
-
اهداف و استراتژیهای کسبوکار
-
زمانبندی مراحل راهاندازی کسبوکار
-
بودجهبندی هر مرحله
-
ساختار سازمانی
-
معرفی اعضای تیم استارتاپ و تخصص هر کدام
-
گرفتن تأییدیه بیزینس پلن و نامه حمایتی
بیزینس پلن حرفهای، سندی قابلاتکا است که میتواند شما را به ویزای استارتاپ برساند. بعد از آماده شدن بیزینس پلن، باید آن را به همراه مدارک تحصیلی، سوابق شغلی و... برای سازمانی که دولت کشور مقصد تعیین کرده، بفرستید تا تأییدیه آن را بگیرید.
گاهی اوقات این سازمان صرفاً وظیفه تأیید بیزینس پلن را بر عهده دارد و گاهی اوقات هم شما را به شتابدهندهها، انکوباتورها و گروههای سرمایه گذاری ریسکپذیر معرفی میکند. این شرکتها از طریق زیر به راهاندازی کسبوکار شما کمک میکنند:
-
تأمین سرمایه اولیه برای راهاندازی کسبوکار
-
تأمین فضا و تجهیزات برای شروع فعالیت کسبوکار
-
مشاوره حقوقی و راهنمایی در مورد نحوه تأسیس شرکت و فعالیت آن در سالهای اول
-
شبکهسازی و معرفی شما به متخصصان و شرکتهای با حوزه کاری مرتبط برای همکاری
تأییدیه بیزینس پلن و نامه حمایتی، مهمترین مدارک برای گرفتن ویزای استارتاپ هستند.
-
فراهم کردن مدارک موردنیاز برای درخواست ویزا
بعد از گرفتن تأییدیه بیزینس پلن و نامه حمایتی، باید مدارکی مثل پاسپورت، ترجمه شناسنامه، عکس و... را به آنها اضافه و درخواست ویزای خود را برای سفارت کشور مقصد یا سازمان مهاجرت آن ارسال کنید.
یکی از مدارک مهم دیگر برای درخواست ویزای استارتاپ، نامه تمکن مالی است. معمولاً بیشتر کشورها از شما میخواهند که بودجه لازم برای زندگی و اسکان در سال اول اقامت خود را داشته باشید و این بودجه، در کشورهای مختلف متفاوت است. برای اثبات داشتن تمکن مالی، میتوانید گردش حساب، نامه بانک، سند ملکی و... را ارائه کنید.
-
شرکت در مصاحبه سفارت و انتظار برای دریافت ویزا
بعد از تحویل فرم درخواست ویزا و مدارک، باید خودتان را برای مصاحبه با افسر مهاجرت در سفارت کشور مقصد آماده کنید. در صورت رعایت نکات لازم برای مصاحبه، بهاحتمال زیاد جواب درخواست ویزای شما مثبت میشود.
بعد از گرفتن ویزا، باید به کشور مقصد سفر کنید و کسبوکار خود را در مدت مشخصی راه بیندازید. همچنین کسبوکار شما باید در مدت تعیین شده به سوددهی برسد.
چگونه ویزای استارتاپ، شما را به بازارهای بینالمللی میرساند؟
زمانی که شما کسبوکاری را در یک کشور پیشرفته راهاندازی میکنید، شرایط زیر راه را برای ورود کالا یا خدمات شما به بازارهای بینالمللی باز میکند:
-
رقابتی بودن اکوسیستم استارتاپی
-
حمایتهای دولتی
-
تفاهمنامههای تجاری کشور مقصد با دیگر کشورها
-
زیرساختهای قدرتمند برای صادرات کالا
-
دسترسی به شاهراههای تجاری جهان (مخصوصاً اروپا)
-
دسترسی به کانالهای بازاریابی متعدد و گسترده
اپلای4؛ همراه مطمئن شما در مهاجرت استارتاپی
بدون شک برای شروع فرآیند مهاجرت استارتاپی، انتخاب یک شرکت معتبر و با سابقه از میان تمامی مؤسسات و شرکتهای مهاجرتی موجود، گام بسیار مهمی بهحساب میآید.
نوشتن بیزینس پلن و رسیدن به ایده موردتأیید برای ویزای استارتاپ، بهتنهایی امکانپذیر نیست و برای این کار، به مشاوره و راهنمایی فردی نیاز دارید که در زمینه گرفتن این ویزا تجربه داشته باشد.
در این زمینه مؤسسه مهاجرتی اپلای ۴ از چند مزیت رقابتی مهم برخوردار است؛ از دارا بودن تیم حرفهای با تحصیلات و مدارک حرفهای بین المللی برای نوشتن بیزینس پلن مطابق استاندارد استارتاپ ویزای کشورهای هدف تا موفقیت در اخذ نمایندگی شرکتهای متعدد اسپانسر استارتاپ ویزا در کنار قیمتها و شرایط پرداخت منصفانه همگی میتواند باعث موفقیت کسبوکارهای نوآور ایرانی در محیط بین المللی شود
مشاوران مؤسسه مهاجرتی اپلای4 با تجربه حاصل از چندین پرونده موفق به شما کمک میکنند تا یک بیزینس پلن حرفهای و قانعکننده بنویسید و برای راهاندازی کسبوکار خود نامه حمایتی بگیرید. همچنین شما را برای مصاحبه سفارت آماده میکنند.
برای رزرو رایگان وقت مشاوره مهاجرت در اپلای4، روی لینک زیر کلیک کنید:
https://apply4residency.com/consultation/
منبع: نحوه راهاندازی کسبوکار خارج از کشور با ویزای استارتاپ
انتهای رپورتاژ آگهی
دیدگاه تان را بنویسید