کد خبر: 695214
تاریخ انتشار :

ًضربه کاری طوفان الاقصی به گردشگری اسرائیل

در کنار بحران نیروی کار و اشتغال، یکی از حیاتی تر ین منابع درآمدی رژیم صهیونیستی، بخش گردشگری است و طوفان الاقصی ضربه سنگینی به این بخش وارد کرده است.

ًضربه کاری طوفان الاقصی به گردشگری اسرائیل
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، براساس آمارهای اعلام شده به نقل از المیادین، درآمد گردشگری رژیم صهیونیستی در سال گذشته میلادی، بیش از 5.5 میلیارد دلار بوده که با توجه به درگیری‌ها و البته مشکلات سیاسی در این کشور، امسال روند نزولی شدیدی را تجربه خواهد کرد. طبق آمارهای اعلامی، بیشتر گردشگران از کشورهای امریکا، فرانسه، آلمان و انگلیس هستند.

ناگفته نماند که پس از حملات راکتی به فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو، فرودگاه‌های رامون و حیفا نیز از کارافتادند و تمامی خطوط هوایی بین‌المللی پروازهای خود را به این منطقه متوقف کردند. همچنین شرکت‌های بیمه هوانوردی دربرابر خطرات جنگی با صدور اطلاعیه‌ای، پوشش بیمه شرکت‌های مستقر در این رژیم را لغو کردند که برخی از لغو‌ها درحال حاضر اجرایی شده است و دولت نتانیاهو را مجبور به پرداخت 6 میلیارد دلار غرامت کرد که هزینه هنگفتی است. خسارت‌های بخش هوانوردی رژیم صهیونیستی تاکنون به حدود 1.6 میلیارد دلار رسیده است که به‌طور میانگین 100 میلیون دلار در روز است. همه این موارد نشان‌دهنده زیان‌های مورد انتظار در بخش گردشگری رژیم صهیونیستی است که درآمد آن در سال 2022 میلادی به بیش‌از 3.4 میلیارد دلار رسید و از زمان شروع جنگ روزانه حدود 98 میلیون دلار خسارت متحمل شده است (العربی جدید).

مضافاً طبق آمارهای سایت پروازهای مخفی (secret flight) بسیاری از شرکت‌های هوایی خارجی، طی روزهای گذشته و پس از آغاز درگیری نظامی نیروهای مقاومت فلسطینی و رژیم صهیونیستی، فعالیت خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در سرزمین‌های ‌اشغالی متوقف کرده و برخی از آنها نیز مجبور شده‌اند، دفاتر خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بسته و از کارمندان‌شان بخواهند دورکاری کنند.

به گزارش رویترز، شرکت هواپیمایی دلتای امریکا، شرکت هواپیمایی نروژ، شرکت هواپیمایی KLM هلند و دو شرکت بزرگ امریکایی شامل یونایتد و آمریکن ایرلاینز پروازهای‌شان به تل‌آویو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لغو کرده‌اند. به گزارش سی‌بی‌اس، دیگر شرکت‌های بزرگ هواپیمایی از جمله لوفت‌هانزا، فرانسه، امارات، ریان ایر، آئگان ایرلاینز و شرکت هواپیمایی بروکسل متعلق به لوفت‌هانزا نیز پروازهای‌شان به تل‌آویو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لغو کرده‌اند.

به گزارش رویترز به دلیل وقوع جنگ در نوار غزه و لغو بیشتر پروازها به و از تل آویو، ترافیک گردشگری در اسرائیل در اکتبر گذشته، به میزان سالانه 76 درصد کاهش یافت.

بر اساس گزارش ماهانه اداره آمار اسرائیل، 89.7 هزار گردشگر به اسرائیل در ماه اکتبر سفر کردند که بیشتر آن‌ها قبل از روز هفتم همان ماه (قبل از شروع عملیات طوفان الاقصی) وارد رژیم صهیونیستی شده بودند.

طبق گزارش مرکز گردشگری رژیم اشغالگر صهیونیستی، گردشگران خارجی به اسرائیل در مدت مشابه سال گذشته از مرز 370 هزار نفر گذشت که نشان دهنده میزان خسارات وارده به آن بخش ناشی از عملیات «طوفان الاقصی» توسط حماس بر شهرک‌ها و متعاقب آن جنگ اسرائیل علیه غزه است.

بیشتر بخوانید

پنجاه‌‌‌وسومین روز «طوفان الاقصی»| پنجمین روز آتش‌بس غزه/ سفر روسای موساد و سیا به قطر/ تمایل رژیم صهیونیستی برای تمدید آتش بس

اینفوگراف| تازه‌ترین تحولات نبرد طوفان الاقصی در روز پنجاه و یکم و روند آتش بس و تبادل اسراء

از زمان پایان همه‌گیری کرونا، اسرائیل کمپین‌های تبلیغاتی برای بازدیدها در تلاش برای بازگشت به اعداد سال 2019 اجرا کرده است که طبق داده‌های سرشماری اسرائیل تا پایان سال 2022 شکسته نشده بود. پیش از این، گزارشی از وب‌سایت «پروازهای مخفی» که پروازها را ردیابی می‌کند، نشان داد که از زمان شروع جنگ، به‌طور متوسط 80 درصد در فرودگاه بین‌المللی بن گوریون در تل‌آویو کاهش داشته است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما