مقام آمریکایی: اسرائیل در وضعیت شکننده ای قرار دارد
نیویورک – ایرنا- مشاور پیشین وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد وضعیت اسرائیل پس از پاسخ جمهوری اسلامی ایران به حملات این رژیم در دفاع از خود، در وضعیت بسیار شکننده ای قرار دارد.

به گزارش ایرنا، «داگلاس مکگریگور» افسر بازنشسته ارتش ایالات متحده آمریکا و مشاور پیشین پنتاگون در گفت و گویی که آن را در شبکه اجتماعی خود منتشر کرده است، گفت که اسرائیل عمق ضربات واردشده از سوی ایران را به درستی پیشبینی نکرده بود.
این نظامی پیشین آمریکایی به نقل از ایتمار بنگویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل، گفت: «وقتی از بنگویر پرسیدند چرا تنها ۷۲ ساعت بعد از حمله به سراغ کمک آمریکا رفتید، پاسخ داد: چون ما قدرت واقعی موشکهای ایران را درک نکرده بودیم.»
او در پادکست در پاسخ به اینکه ایران چقدر به اسرائیل صدمه زده است، گفت: فکر میکنم اسرائیلیها واقعاً در وضعیت بدی هستند. گفته میشود حدود یکسوم تلآویو آسیب دیده یا نابود شده، و به نظر میرسد این روند ادامه خواهد داشت.
مکگریگور افزود: وضعیت اسرائیل به شدت بحرانی بوده و از نظر تاسیسات نظامی به من گفته شده که اسرائیل در حال انتقال بسیاری از هواپیماهای خود به خارج است و بسیاری از آنها به قبرس منتقل می شوند تا از حملات در امان بمانند. صادقانه بگویم اسرائیل در وضعیت بسیار شکننده ای قرار دارد.
مشاور پیشین پنتاگون اضافه کرد که ظرفیت پدافند موشکی اسرائیل در حال اتمام است و گزارشهای میدانی حاکی از آن است که سامانه گنبد آهنین دیگر کارایی خود را از دست داده است.
به گزارش ایرنا، بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنالله.
دیدگاه تان را بنویسید