کد خبر: 776827
تاریخ انتشار :

حجت الاسلام پورمحمدی در برنامه ایرانم

ضربه بزرگی به دستگاه اطلاعاتی آمریکا زده ایم

در سال‌های گذشته، ضربات مهمی به دستگاه اطلاعاتی آمریکا وارد شده است

ضربه بزرگی به دستگاه اطلاعاتی آمریکا زده ایم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی با اشاره به جایگاه دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در سطح بین‌المللی گفت: در دنیا، دستگاه اطلاعاتی ایران به‌عنوان نهادی بسیار توانمند در حوزه سایبر شناخته می‌شود.

شهید خطیب اقدامات مهمی برای وزارت اطلاعات انجام داد

پورمحمدی در برنامه تلویزیونی من ایرانم با گرامیداشت یاد وزیر شهید اطلاعات اظهار داشت: زمانی که دادستان مسجدسلیمان بودم، ایشان به جبهه پیش ما آمده بود. از ناحیه پا مجروح و جانباز شده بود. او فردی خوش‌اخلاق، خوش‌فکر و اهل تأمل بود. شهید خطیب زودتر از من جذب وزارت اطلاعات شد و در مسیر کارشناسی رشد کرد تا به فردی قابل اعتماد تبدیل شود. مدتی نیز مسئولیت حفاظت آستان امام رضا(ع) را برعهده داشت.

پورمحمدی افزود: حدود دو تا سه ماه پیش از جنگ ۱۲ روزه، جلسه‌ای با یکدیگر داشتیم. ایشان سرمایه‌گذاری قابل توجهی در حوزه‌های سایبری و الکترونیکی انجام داده بود که نتایج آن در جنگ ۱۲ روزه و تحولات اخیر نمایان شد.

ضربات مهمی به دستگاه اطلاعاتی آمریکا وارد شده است

وی با تأکید بر توان اطلاعاتی کشور تصریح کرد: در سال‌های گذشته، ضربات مهمی به دستگاه اطلاعاتی آمریکا وارد شده است؛ یکی در ابتدای دوران رهبری ، رهبر شهید  و دیگری در سال‌های اخیر که از بزرگ‌ترین ضربات به این دستگاه محسوب می‌شود.

پورمحمدی همچنین گفت: در این روند، اطلاعاتی درباره جاسوسان در اختیار کشورهایی مانند چین و روسیه قرار گرفته است و بیش از 250 جاسوس به دام افتادند.
وی با اشاره به شرایط جنگی اخیر گفت: طبیعی است که در یک جنگ بزرگ آسیب‌هایی وارد شود، اما مهم این است که جمهوری اسلامی ایران توانسته با قدرت مقاومت کند.

لاریجانی فردی باهوش، جامع و اثرگذار بود

پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود به روابط قدیمی‌اش با علی لاریجانی اشاره کرد و گفت: از گذشته با ایشان و خانواده‌شان ارتباط نزدیکی داشتیم. لاریجانی فردی باهوش، جامع و اثرگذار بود و همواره مورد اعتماد شهید حاج قاسم سلیمانی بود و در مقاطع مختلف از او حمایت می‌کرد.

وی افزود: پس از جنگ نیز که مسئولیت دبیری شورای عالی امنیت ملی را برعهده گرفت، نشان داد که این چهره‌ها سرمایه‌های ارزشمند کشور هستند.

پورمحمدی با اشاره به فضای اجتماعی کشور ادامه داد: فقدان این عزیزان برای ما سنگین است، اما در عین حال، این جوشش اجتماعی که امروز در کشور شکل گرفته، نشان‌دهنده زنده بودن فرهنگ جهاد و شهادت است.

وی تأکید کرد: فرهنگ جهاد و شهادت، نقطه اوج هر جامعه‌ای است و ایران به این فرهنگ متبرک است؛ این همان چیزی است که از آن به‌عنوان قدرت نرم یاد می‌کنیم.

ایران امروز با ایران ۶۰ روز پیش فاصله قابل توجهی دارد

پورمحمدی در ادامه سخنان خود با اشاره به تحولات اجتماعی اخیر گفت: در طول عمرم هیچ‌گاه دعای سال تحویل را مانند امسال درک نکرده بودم. مفاهیمی مانند «یا مقلب القلوب و الابصار» امروز برای ما عینیت بیشتری پیدا کرده است؛ گویی تغییر در دل‌ها، نگاه‌ها و اراده‌ها را به‌صورت ملموس شاهد هستیم.

وی افزود: ایران امروز با ایران ۶۰ روز پیش فاصله قابل توجهی دارد؛ نوعی دگرگونی در رویکردها، احساسات، میزان تاب‌آوری و حتی در سطح ایران‌دوستی، دین‌دوستی و معنویت در جامعه شکل گرفته است.

پورمحمدی با بیان اینکه سرعت تحولات اخیر قابل توجه است، تصریح کرد: در این چند ماه، حوادثی را تجربه کرده‌ایم که از نظر سرعت و عمق، یادآور مقاطع مهمی در تاریخ معاصر، از جمله پیش از انقلاب است. به نظر می‌رسد با یک تحول بزرگ مواجه هستیم.

ایران به یکی از نقاط کانونی توجه در سطح بین‌المللی تبدیل شده

وی ادامه داد: این تغییرات تنها محدود به داخل کشور نیست و در سطح منطقه و جهان نیز قابل مشاهده است. امروز ایران به یکی از نقاط کانونی توجه در سطح بین‌المللی تبدیل شده و نگاه‌ها به تحولات آن معطوف است.

پورمحمدی با اشاره به تغییر نگرش‌ها در سطح جهانی گفت: در میان نسل‌های جدید در غرب نیز نوعی تردید نسبت به ساختارهای موجود، به‌ویژه در آمریکا، در حال شکل‌گیری است و این موضوع در کنار تحولات منطقه‌ای، نشان‌دهنده تغییرات عمیق‌تر در سطح بین‌المللی است.

وی همچنین با اشاره به تجربه جنگ اخیر اظهار داشت: در گذشته همواره تصور می‌شد که ایران در جنگ نرم عقب‌تر است، اما امروز حتی برخی تحلیل‌ها از پیشی گرفتن ایران در حوزه جنگ نرم سخن می‌گویند. این نشان‌دهنده یک دگرگونی مهم در موازنه‌هاست.

پورمحمدی با تأکید بر ابعاد انسانی این تحولات گفت: این تغییرات بزرگ، البته با هزینه‌هایی نیز همراه بوده و شهادت جمعی از بزرگان کشور، بخشی از این مسیر است. این فداکاری‌ها به‌نوعی حجت را برای جامعه روشن‌تر کرده است.

وی خاطرنشان کرد: در نتیجه این تحولات، نوعی بلوغ و آگاهی عمومی در جامعه شکل گرفته و بسیاری از ظرفیت‌ها و دستاوردهای کشور بیش از گذشته برای مردم قابل درک شده است.
پورمحمدی در ادامه با اشاره به تحولات فکری و اجتماعی جامعه گفت: امروز به‌تدریج درک روشن‌تری از مفاهیمی مانند «امت وسط» در حال شکل‌گیری است و آنچه بیش از همه قابل توجه است، تحول ذهنی در میان مردم است.

وی افزود: پیش از این به نسل‌های جوان گفته می‌شد که جمهوری اسلامی در کنار برخی کاستی‌ها، دستاوردهای بزرگی نیز داشته است، اما امروز به‌نظر می‌رسد سطح آگاهی عمومی افزایش یافته و این دستاوردها برای بخش وسیع‌تری از جامعه قابل درک شده است.

چرا برای مسئولان پناهگاه‌های ویژه ساخته نشد؟

پورمحمدی در پاسخ به برخی پرسش‌ها درباره مسائل امنیتی گفت: گاهی مطرح می‌شود که چرا برای مسئولان پناهگاه‌های ویژه ساخته نشده است. دلیلش این بوده که اول مردم مهمند . ما پناهگاه های مهم و ویژه ساختیم اما آن را برای موشک هایمان ساختیم که از مردم دفاع کنند. می توانستیم این پناهگاه ها را برای مسئولین بسازیم اما برای موشک ها ساختیم تا از مردم دفاع کنند.

وی با تأکید بر وحدت ملی تصریح کرد: ما یک ملت و یک خانواده هستیم و باید با تحمل متقابل و تعامل، این مسیر را ادامه دهیم.

پورمحمدی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های کشور گفت: ایران از توانمندی‌های قابل توجهی در حوزه‌های مختلف از جمله فناوری برخوردار است و در کنار آن، حضور و انسجام مردم، یکی از مهم‌ترین پشتوانه‌های کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: این انسجام و مشارکت اجتماعی می‌تواند در معادلات بین‌المللی نیز تأثیرگذار باشد و حتی بر افکار عمومی سایر کشورها اثر بگذارد.

پورمحمدی با اشاره به تجربه تاریخی کشور خاطرنشان کرد: از جنگ تحمیلی هشت‌ساله، اگرچه خاطرات دشواری به‌جا مانده، اما آنچه در حافظه تاریخی ملت باقی مانده، روایت ایستادگی و پیروزی است.

وی در پایان تأکید کرد: امروز زمان آن است که همه در کنار یکدیگر، به تقویت این مسیر کمک کنیم؛ هم در حمایت از دولت و هم در همراهی با مردم، برای پیشبرد اهداف و حفظ منافع کشور.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها