کد خبر: 778583
تاریخ انتشار :

گزارش تکمیلی ( کلیک کنید)

قالیباف : در مذاکرات نه وادادگی وجود دارد نه شعارزدگی

محمدباقر قالیباف درباره مذاکرات ایران و آمریکا توضیحاتی ارائه داد؛با مذاکره‌ای موافقم که خودش یک شیوه مبارزه باشد

قالیباف : در مذاکرات نه وادادگی وجود دارد نه شعارزدگی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

تفاوت مذاکرات ۱۴۰۵ با دوره‌های قبل از زبان قالیباف . امروز میدان، پشتوانه مذاکرات است 

رئیس هیئت مذاکره کنندگان در یک گفت و گوی تلویزیونی تاکید کرد: در مذاکره، روش مبارزه وادادگی و شعارزدگی وجود ندارد.

به گزارش اقتصادآنلاین، محمدباقر قالیباف در شبکه خبر درباره مذاکرات ایران و آمریکا توضیحاتی ارائه داد.

وقتی حرف از مذاکره و دیپلماسی می‌زنم، منظورم دیپلماسیِ اقتدار است.

زمان برجام هم گفتم که با مذاکره مخالف نیستم، اما تأکید کردم که با مذاکره‌ای موافقم که خودش یک شیوه مبارزه باشد.

فرق مذاکرات الان با دوره‌های قبل در این است که امروز این علمِ پیروزی میدان، که هم دشمنان و هم دوستان به آن اعتراف کرده‌اند، پشتوانه مذاکره است. نیرو‌های مسلح ما در مقابل این دشمنِ سراپا مجهز، پیروز شدند.

در مذاکره‌ای که یک روش مبارزه است، وادادگی وجود ندارد و در کنار آن، شعارزدگی هم جایی ندارد. اگر شعار‌ها را مدام تکرار کنیم، دشمن می‌فهمد که تهدید‌ها توخالی است و این موضوع باعث می‌شود جسورتر و گستاخ‌تر شود.

 قالیباف: جنگ در ۴ میدان مبارزه در جریان است

 رئیس تیم مذاکره کننده کشورمان با بیان اینکه جنگ در ۴ میدان مبارزه نظامی، میدان مبارزه خیابان، میدان مبارزه دیپلماسی و میدان خدمت به مردم در جریان است گفت: مردم از سحرگاه ۱۰ اسفند وارد میدان مبارزه خیابان و به تعبیر رهبر شهید انقلاب مبعوث شدند.

  • ما تدابیری از رهبر معظم انقلاب داریم و وظیفه داریم در این مذاکرات به آن تدابیر جامه عمل بپوشانیم.

وی افزود: موضوعاتی که اکنون مطرح است، پایان جنگ است که اعلام شده و همچنین برداشته شدن محاصره که اتفاق افتاده است. در وسط جنگ، توییتی منتشر کردم و گفتم تنگه هرمز هرگز به شرایط قبل بازنخواهد گشت و امروز نیز همین‌گونه است.

قالیباف ادامه داد: البته این به آن معنا نیست که ما در تنگه هرمز بخواهیم برخلاف قوانین بین‌المللی و مقررات دریانوردی عمل کنیم؛ هرگز. ما در چارچوب قوانین بین‌المللی عمل می‌کنیم.
 روایت شب آخر مذاکرات از زبان قالیباف

رئیس مجلس شورای اسلامی : ما وسط مذاکره بودیم، ضاحیه مورد حمله قرار گرفت. ما باید می‌زدیم؛ همان‌جا در مذاکره گفتیم ما می‌زنیم.

حجم ویدیو: 6.85M | مدت زمان ویدیو: 00:02:33 دانلود ویدیو

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها