کد خبر: 780809
تاریخ انتشار :

تغییر دکترین نیروهای مسلح از دفاعی به تهاجمی

معاون سیاسی سپاه با اشاره به اقدامات دفاعی نیروهای مسلح در برابر تجاوز دشمن، گفت که ممکن است در آینده این اقدامات جنبه تهاجمی نیز پیدا کند

تغییر دکترین نیروهای مسلح از دفاعی به تهاجمی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

معاون سیاسی سپاه با اشاره به اقدامات دفاعی نیروهای مسلح در برابر تجاوز دشمن، گفت که ممکن است در آینده این اقدامات جنبه تهاجمی نیز پیدا کند و هر اقدامی برای دفاع از کشور و خنثی‌سازی تهدیدات در زمان لازم انجام خواهد شد.

سردار جوانی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به اینکه اقدامات ما تاکنون تدافعی بوده؛ ممکن است تهاجمی هم بشود، اعلام کرد: نیرو‌های مسلح براساس احکام صادرشده، رویکرد‌های تحولی خواهند داشت و هر اقدامی برای دفاع از کشور، تأمین امنیت و خنثی‌سازی تهدیدات دشمن در زمان لازم انجام خواهد شد.

وی افزود: آغازگر جنگ دشمن بوده و اقدامات ایران جنبه تدافعی دارد، هرچند ممکن است در آینده جنبهٔ تهاجمی نیز پیدا کند.


 

حجم ویدیو: 0.99M | مدت زمان ویدیو: 00:00:40 دانلود ویدیو

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها