کد خبر: 686028
تاریخ انتشار :

لو کا بیان کین و پشت پرده انتقال طارمی به میلان

لو کا بیان کین، روزنامه‌نگار نشریه گاتزتا دلو اسپورت در گفتگو با ورزش سه درباره تلاش باشگاه‌های اینتر و میلان برای به خدمت گرفتن مهدی طارمی صحبت کرد.

لو کا بیان کین و پشت پرده انتقال طارمی به میلان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش "ورزش سه"، یکی از مهمترین سوژه‌های نقل و انتقالاتی تابستان امسال تلاش دو باشگاه میلانی برای خرید مهدی طارمی بود. ابتدا میلان بود که برای خرید ستاره ایرانی پورتو اقدام کرد اما در نهایت مبلغ درخواستی پورتو باعث شد تا آنها از انجام این انتقال منصرف شوند و پس از آن نام طارمی در بین گزینه‌های اینتر برای تقویت خط حمله‌اش دیده شد اما این باشگاه هم حاضر به پرداخت مبلغ هنگفت درخواستی باشگاه پرتغالی نبود و به خرید مارکو آرناتوویچ رضایت داد.

لوکا بیانکین که در نشریه گاتزتا دلو اسپورت اخبار باشگاه میلان را پوشش می‌دهد، یکی از اولین روزنامه‌نگارانی بود که خبر علاقه این باشگاه به طارمی را پوشش داد و چند گزارش مفصل هم در مورد آن نوشت. "ورزش سه" با او در مورد بازار نقل و انتقالات، علاقه دو باشگاه میلانی به طارمی و دلیل عدم حضور بازیکنان ایرانی در سری آ صحبت کرد که متن کامل آن را در ادامه می‌خوانید:

ورزش سه: معروف‌ترین روزنامه‌نگارهای حوزه نقل و انتقالات ایتالیایی هستند؛ فابریتزیو رومانو، جانلوکا دی‌مارتزیو، آیا می‌توانیم بگوییم که این از یک فرهنگ روزنامه‌نگارانه در ایتالیا ناشی می‌شود؟

لوکا بیانکین: بله، می‌توانیم این را بگوییم. هر دو این روزنامه‌نگاران که نام بردید از یک محیط آمده‌اند، از اسکای اسپورت ایتالیا. جانلوکا دی‌مارتزیو بود که فابریتزیو رومانو را در این حرفه معرفی کرد. فابریتزیو در یک مصاحبه گفت که جانلوکا دی مارتزیو استاد او است و بیش از همه از او این کار را یاد گرفت. بنابراین، بله، هر دو از یک محیط آمده‌اند اما با دو سبک زندگی و دوره حرفه‌ای متفاوت. و البته دو سن مختلف و دو نسل مختلف. فابریتزیو خیلی جوان تر است. اما در کل، بله، در ایتالیا "مرکاتو"، اسمی که ما برای بازار نقل و انتقالات استفاده می‌کنیم، یکی از موضوعات اصلی است و چیزی است که نگاه ما به فوتبال و به طور کلی اخبار ورزشی نشان می‌دهد.

ورزش سه: مطمئنا می‌دانید که در طول بازار نقل و انتقالات شایعات زیادی وجود دارد که هرگز به واقعیت تبدیل نمی‌شود. در ایران خیلی از طرفداران فوتبال از ما انتقاد می‌کنند که چرا همه این اخبار را پوشش می‌دهید و فکر می‌کنند که این جنبه تبلیغی برای بازیکنان دارد. آیا در ایتالیا واکنش مشابهی از سوی هواداران فوتبال وجود دارد؟

لوکا بیانکین: نه، مطمئنا نه. به طور کلی وقتی آنها اخبار را در روزنامه، توئیتر یا سایر شبکه‌های اجتماعی می‌خوانند، وقتی عصبانی می‌شوند که یک روزنامه‌نگار نمی‌فهمد که چه اتفاقی در حال رخ دادن است. چیزی که آنها را به طور کلی می‌خواهند این است که شما بدانید این بازیکن دارد با این تیم قرارداد امضا می‌کند. تو در مورد مذاکره ای صحبت کردی که بین باشگاه و بازیکن انجام می شود اما اتفاقی نمی‌افتد. اما این اتفاق معمولی است. من بخشی از این روند معمول هستم و می‌دانم که باشگاه ها در طول هر پنجره نقل و انتقالات تابستانی با بازیکنان زیادی مذاکره می‌کنند و شما ممکن است در مورد همه اخبار به روز باشید و گاهی شرایط طوری می‌شود... اجازه بدهید در مورد یک اتفاقی که برای خودم افتاد، بگویم. میلان در حال مذاکره با یک مهاجم بود. و گفتند که کار تمام شده است. من این داستان را نوشتم و سپس آن مهاجم با یک باشگاه دیگر قرارداد امضا کرد. و اینطور به نظر رسید که من از چیزی خبر ندارم در حالی که مذاکرات در حال انجام بود و فقط بازیکن تصمیم گرفت که به باشگاه دیگری برود. چنین اتفاقی رخ می‌دهد اما در کل هواداران ایتالیایی می‌دانند که چنین اتفاقی ممکن است رخ بدهد. مسئله اعتماد در میان است. اگر آنها بدانند که شما مورد اعتماد هستید، به شما توجه می‌کنند و اگر از نظر آنها مورد اعتماد نباشید، روی خبرتان کلیک نمی‌کنند.

ورزش سه: تو یکی از اولین روزنامه‌نگارهایی بودی که خبر علاقه میلان در مورد مهدی طارمی را منتشر کردی. می‌توانی در مورد کل این پروسه بدهی و اینکه چطور از این موضوع مطلع شدی؟

لوکا بیانکین: بله، در ابتدا، این یکی از مواردی هست که شما خبرش را منتشر می‌کنید اما اتفاقی نمی‌افتد ولی مطمئنا این خبر ساختگی نیست. انتقالی است که نهایی نشده، وگرنه پیشنهاد واقعی است و روی میز قرار دارد. بله، می‌توانم بگویم که چطور از این خبر مطلع شدم اما به طور کلی می‌گویم که میلان به خرید مهدی طارمی علاقه‌مند شد. مدیران جدید میلان هستند به او علاقه دارند. می‌دانید که میلان در ماه ژوئن دچار تغییر مدیریتی شد. آنها به رابطه‌شان با پائولو مالدینی پایان دادند و ریکی ماسارا، مدیر ورزشی، تصمیم گرفت باشگاه را ترک کند چون رابطه بسیار نزدیکی با مالدینی داشت و حالا جورجو فورلانی و جفری مونکادا به عنوان مسئول نقل و انتقالات با خود بازیکنان صحبت می‌کنند. بنابراین مدیران جدید خیلی به این بازیکن (طارمی) علاقه‌مند هستند و او را ستایش می‌کنند چون او مهاجم باتجربه‌ای است، از استقامت بالایی برخودار است، ساختار بدنی خوبی برای فوتبال دارد، توان گلزنی دارد، و موارد دیگر. بنابراین میلان با او صحبت کرد، و همین طور با پورتو اما پورتو چیزی حدود 30 میلیون یورو برای طارمی می‌خواست اما میلان نمی‌خواست برای بازیکنی که فقط یک سال از قراردادش باقی مانده بود، 30 میلیون بپردازد، بنابراین میلان این انتقال را رها کرد و سپس نوآ اوکافور را از سالزبورگ خرید، به مبلغ حدود 14-13 میلیون یورو، این مبلغی بود که میلان میخواست هزینه کند، نه 30 میلیون. این اتفاقی بود که رخ داد.

با برکناری پائولو مالدینی از میلان، ماسارا هم تصمیم گرفت که این باشگاه را ترک کند. 

جفری مونکادا و جورجو فورلانی، مدیران جدید میلان، علاقه‌مند بودند که طارمی را به خدمت بگیرند اما درخواست مالی پورتو بسیار بیشتر از چیزی بود که میلان برای خرید مهاجم جدید در نظر داشت.

ورزش سه: و در مورد پیشنهاد اینتر. به نظر می‌رسید که آنها خیلی هم برای جذب طارمی جدی نبودند. اینطور نیست؟

لوکا بیانکین: خب من اخبار باشگاه میلان را پوشش می‌دهم و از شرایط میلان بیشتر اطلاع دارم. چیزی که می‌توانم بگویم این است که اینتر تابستان پیچیده‌ای داشت. میلان و اینتر در بازار نقل و انتقالات روی بعضی بازیکنان مشترک نظر داشتند. برای مثال در مورد مارکوس تورام که خیلی نزدیک بود به میلان برود اما در نهایت با اینتر قرارداد امضا کرد.

در مورد مهدی طارمی، شرایط اینترمیلان متفاوت بود. آنها در ابتدای تابستان می‌خواستند روملو لوکاکو را بخرند اما وقتی فهمیدند خرید لوکاکو راحت نیست، تصمیم گرفتند از او عبور کنند و بازیکنان دیگری را زیر نظر گرفتند که طارمی یکی از آنها بود. در نهایت مارکو آرناتوویچ از بولونیا انتخاب آنها بود و مانند میلان، می‌توانید درک کنید که اینتر نمی‌خواست 30 میلیون یورو برای یک مهاجم بدهد بنابراین آنها مارکو آرناتوویچ را با قیمت خیلی کمتر و با شرایط بسیار مشابه خریدند.

می توانم بگویم که میلان خیلی بیشتر از اینتر به طارمی علاقه‌مند بود. می‌توانید ببینید که آنها خیلی مذاکرات را شروع کرد حاضر بود 18 تا 20 میلیون یورو برای او بپردازد، در حالی که اینتر احتمالا حاضر به این کار نبود. بنابراین از لحاظ انتخاب و اولویت، میلان به خرید طارمی نزدیک‌تر بود.

ورزش سه: طارمی تابستان آینده بازیکن آزاد خواهد بود. آیا امکان دارد که یکی از این باشگاه‌ها (اینتر و میلان) دوباره به او پیشنهاد بدهند؟

لوکا بیانکین: چرا که نه! در حال حاضر من شانس لیگ برتر انگلیس را بیشتر از همه می‌بینم که مهدی طارمی به این لیگ برود. چون راحت می‌توان فهمید که طارمی علاقه‌مند است به انگلیس برود. به نظرم او مهاجمی است که کاملا مناسب لیگ برتر است. چند تا از باشگاه‌های میانه جدولی لیگ برتر احتمالا علاقه‌مند به خرید او باشند و این باشگاه‌ها آماده‌اند تا پول خوبی برای متقاعد کردن او برای رفتن به انگلیس بپردازند. نمی دانم مهدی علاقه دارد به باشگاه عربی برود یا نه اما این گزینه‌ای است که در حال حاضر می‌توان به آن فکر کرد. اما چرا که نه؟ میلان هم یکی از گزینه‌هاست. می‌دانید که مهاجم نوک میلان در حال حاضر الیویه ژیرو است.

الیویه ژیرو امسال سی و هفت ساله می‌شود بنابراین می‌توانیم بگوییم که طارمی خیلی جوان تر است و میلان مطمئنا در تابستان آینده برای خرید یک مهاجم نوک پول خرج خواهد کرد. البته که آنها می‌خواهند یک شماره 9 جوان‌تر به خدمت بگیرند و چرا که نه، می‎‌توانند به گزینه انتقال آزاد طارمی هم فکر کنند. میلان بازیکنان زیادی را به طور آزاد به خدمت گرفته و او هم یک سال دیگر آزاد است، پس چرا نشود!

ورزش سه: در مورد بازیکنان ایرانی به طور کلی. در دو دهه گذشته ما بازیکنان زیادی در لیگ‌های مختلف داشتیم اما بعد از رحمان رضایی، هیچ بازیکن ایرانی در سری A بازی نکرده است. به نظر می‌رسد که باشگاه‌های ایتالیایی علاقه ای به بازیکنان ایرانی ندارند.

لوکا بیانکین: نه، می‌خواهم بگویم که چنین اتفاق‌هایی می‌افتد. شاید سال آینده مهدی بیاید، شاید در سه سال آینده، دو بازیکن ایرانی در ایتالیا بازی کنند. چرا که نه! مطمئنا 12، 13، 20، 25 یا 30 بازیکن ایرانی می‌توانند در تیم‌های مهم ایتالیا بازی کنند اما سطح سری A در حال افزایش است، بازیکنان ایرانی هم در حال پیشرفت هستند بنابراین من مطمئنم که بازیکنان ایرانی بیشتری در سری A ایتالیا خواهیم داشت. البته من شاید شخص مناسبی نباشم که بخواهم بگویم کدام بازیکن برای بازار ایتالیا مناسب است  چون من بیشتر بازی‌های سری A را تماشا می‌کنم تا لیگ ایران یا به طور کلی مثل شما بازی‌های بازیکنان ایرانی در لیگ‌های اروپایی را دنبال نمی‌کنم اما چرا که نه، سطح فوتبال شما مطمئنا افزایش پیدا می کند، من خوش شانس بودم که بازیکنان ایرانی را در جام جهانی روسیه دیدم، با هواداران فوق‌العاده، احتمالا هوادارانی که بیش از همه در روسیه من را تحت تاثیر قرار دادند. سطح بازیکنان ایرانی هم مطمئنا افزایش پیدا می‌کند و ما دیر یا زود بازیکنان ایرانی را در لیگ ایتالیا خواهیم دید.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما