کد خبر: 215440
تاریخ انتشار :

محمد هاشمی: آیت الله هاشمی در انتخابات هیات رییسه خبرگان به تکلیف عمل می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، محمد هاشمی در مورد حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در جمع کاندیداهای انتخابات ریاست مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: آیت الله هاشمی در اظهاراتی که داشته اند گفته اند که به تکلیف عمل می کنند.

وی با بیان اینکه باید منتظر بمانیم و ببینیم که تکلف ایشان در روز انتخابات ریاست مجلس خبرگان چیست، خاطر نشان کرد: آیت الله هاشمی نه اعلام کرده اند که در این انتخابات شرکت می کنند و نه گفته اند که در این انتخابات شرکت نمی کنند.

محمد هاشمی همچنین گفت: من در این زمینه تا کنون صحبتی با آیت الله هاشمی نداشته ام.

به گزارش ایسنا،در پی درگذشت آیت الله مهدوی کنی، رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری، در بیست و نهم مهرماه سال جاری، مقرر شد در هفدهمین اجلاسیه خبرگان رهبری رئیس جدید این مجلس انتخاب شود.

شانزدهمین اجلاسیه خبرگان رهبری به دلیل بیماری آیت الله مهدوی کنی به ریاست نایب‌رئیس ، آیت‌الله هاشمی شاهرودی برگزار شد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما