کد خبر: 307582
تاریخ انتشار :

ادعای جبهه پایداری یک روز پس از انتشار تکذیب شد

ادعای جبهه پایداری یک روز پس از انتشار تکذیب شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، آیت الله محمد یزدی دبیر کل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گفته است: رأی گیری جامعه مدرسین برای ارائه لیست انتخاباتی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه استان قم، قانونی بوده و به رأی اعضای این جلسه قانونی احترام می‌گذارم.
در همین حال؛ حجت الاسلام و المسلمین علی ابراهیمی رئیس دفتر جامعه مدرسین حوزه علمیه، در گفت‌و‌گو با ایلنا انتشار برخی شایعات در فضا مجازی از جمله تلگرام مبنی بر اینکه آیت الله محمد یزدی، بر خلاف لیست ارائه شده جامعه مدرسین «شامل آقایان لاریجانی، آشتیانی و بنایی» برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه استان قم، از لیست جبهه پایداری -ذوالنور، امیرآبادی و آشتیانی- که با پرچم ائتلاف اصولگرایی به میدان آمده است را غیرواقعی خواند.
با بالا گرفتن شایعات، سایت رسمی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، خبري درباره حمایت جامعه مدرسین از کاندیداتوری آقایان «لاریجانی، آشتیانی و بنایی» را اعلام و عکس سه کاندیدای مورد نظر خود را در کنار این مطلب منتشر کرد. این مطلب عینا به نقل از این سایت به شرح ذیل است:
منبع: خبرآنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها