کد خبر: 375451
تاریخ انتشار :

در گفت وگو با نامه نیوز؛

تحلیل یک نماینده مجلس از تاثیرگذاری فضای مجازی بر فضای سیاسی کشور/ نمی شود چون استفاده فضای مجازی را بلد نیستیم، از تکنولوژی روز دنیا فاصله بگیریم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) : یک نماینده مجلس معتقد است که در دنیای امروزه فضای مجازی توانسته است در مسائل مختلف به انسان ها و جوامع بشری بیشترین کمک داشته باشد که بدون شک باتوجه به جایگاهی که این عرصه دارد و با افزایش فرهنگ عمومی می‌توانیم نقاط منفی آن را کاهش دهیم.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با نامه نیوز و با اشاره به ویژگی‌های مثبت فضای مجازی گفت: فضای مجازی با سرعت بسیار بالایی که دارد توانسته است بسیاری از هزینه‌ها را کاهش دهد ، اما همین تکنولوژی به تنهایی می‌تواند هزینه‌های بسیاری را بر کشور متحمل کند.

وی ادامه داد: در این عرصه که بسیاری از فعالیت ها صورت می گیرد، ممکن است هزینه‌هایی که مغایر با فرهنگ، عرف و سیاست جامعه ما بوده بر ما تحمیل شود، اما نمی‌توانیم به دلیل اینکه استفاده صحیح از آن را بلد نیستیم از تکنولوژی روز دنیا فاصله بگیریم و بدون شک به همین دلیل باید یکسری تدابیر آموزشی و فرهنگی را اتخاذ کنیم.

این فعال سیاسی با بیان اینکه کفه مثبت فضای مجازی بر کفه منفی آن سنگینی می‌کند، خاطرنشان کرد: در گذشته زمانی که می‌خواستیم اطلاعاتی را منتقل کنیم انرژی بسیاری را صرف این کار می‌کردیم که به لطف تکنولوژی این کار بسیار آسان شده است. البته بازهم تاکید می کنم که منکر برخی از مسائل منفی آن نمی‌شویم اما معتقدم این فضا نکات مثبت بسیاری را داراست.

جعفرزاده با اشاره به این که با فضای مجازی نباید خصمانه برخورد کنیم، تصریح کرد: با فضای مجازی نباید قهر کرد، سرعت تبادل اطلاعاتی آن بسیار بالاست. اکنون نسبت به اوایل فضای آن بسیار بهتر شده و با بالا رفتن فرهنگ عمومی مردم مفسده فضا مجازی نیز کمتر شده است.

نماینده مردم رشت، ادامه داد: البته هر شخصی نظر خاصی را در اینگونه موارد دارد و نمی‌توانیم از اظهارنظر افراد جلوگیری کنیم. در فضای گفت‌وگو و تعامل سعی کنیم نظرات تند و افراطی را تعدیل کنیم و خصمانه و قهرآمیز برخورد نکنیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها