کد خبر: 432362
تاریخ انتشار :

آخرین خبرها از مرگبارترین تیراندازی تاریخ آمریکا

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

طبق گزارش پلیس لاس و گاس، عامل تیراندازی لاس وگاس در اتاق خود در هتل محل اقامتش 10 قبضه سلاح جاسازی کرده بود. او پیش از ورود نیروهای امنیتی به محل اقامتش خودکشی کرد.
به گزارش نامه نیوز، منابع خبری کشتار لاس وگاس را «مرگبارترین تیراندازی تاریخ آمریکا» توصیف کرده‌اند، چنانکه طبق گزارش شبکه سی‌ان‌ان، تیراندازی در جشنواره موسیقی این شهر تاکنون بیش از 50 کشته و 200 مجروح برجای گذاشته است.
پلیس امریکا عامل این حمله را فردی به نام «استیون پادوک» از ساکنان لاس وگاس معرفی کرده است.
منابع خبری گزارش کردند تاکنون 406 نفر به دنبال تیراندازی‌ها در لاس وگاس، در بیمارستان‌ها بستری شده و در حال مداوا هستند. تازه‌ترین خبرها حاکی است که ضارب از سوی پلیس کشته نشد و این خودش بوده که به دنبال ورود نیروهای پلیس به اتاق هتل، با شلیک گلوله خودکشی کرد.
کلانتر لاس وگاس هم گفته، ماریلو دانلی، زنی که پیشتر اعلام شده بود احتمال همدستی او با ضارب وجود دارد، مظنون این تیراندازی نیست.
طبق گفته این مقام پلیس آمریکا، خانم دانلی در خاک آمریکا نیست و احتمالا ضارب از اطلاعات و کارت شناسایی او سوءاستفاده کرده است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما