کد خبر: 435863
تاریخ انتشار :

مک‌کین در موضعی متناقض با ترامپ؛ حمله به کُردها با تسلیحات آمریکایی عواقب سختی خواهد داشت

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

«روسیا‌الیوم» گزارش داد:«جان مک‌کین» رئیس کمیته امور خدمات نیروهای مسلح در مجلس سنای آمریکا در واکنش به گزارش‌ها درباره استفاده نظامیان عراقی از تسلیحات آمریکایی در عملیات کرکوک، گفت: «ایالات متحده آموزش و تجهیزات نظامی را در اختیار دولت عراق داده است تا با داعش بجنگند و از خود دربرابر تهدیدهای خارجی محافظت کند نه این‌که از آنها برای حمله به عناصر وابسته به یکی از دولت‌های فدرالی‌اش، که یکی از مهم‌ترین و سنتی‌ترین شریک آمریکاست، استفاده کند».
به گزارش نلمه نیوز، مک‌کین افزود: «اشتباه متوجه نشوید، پیامدهای وخیمی خواهد داشت در صورتی که از تجهیزات آمریکایی همچنان به‌شیوه بد استفاده شود».
برخی منابع رسانه‌ای گزارش دادند، یک ستون خودروهای زرهی از واحدهای ضدتروریستی عراق که توسط آمریکا آموزش دیده‌اند، فقط یک روز بعد از شروع عملیات نظامیان عراقی در کرکوک، بعد از ظهر دوشنبه ساختمان‌های دولتی در این شهر را به تصرف درآوردند.
این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرد که کشورش در بحران بین کُردها و دولت بغداد در ارتباط با کرکوک، «از هیچ طرفی جانبداری نمی‌کند».
«روب مانینگ» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز اظهار داشته است که سیطره نیروهای عراقی بر کرکوک در چارچوب «تحرکات هماهنگ‌شده بود نه یک حمله».
مانینگ گفت: «نظامیان و مستشاران در ائتلاف بین‌المللی از دولت مرکزی عراق یا دولت اقلیم کردستان در نزدیکی کرکوک حمایت نمی‌کنند، ما به حمایت از عراق یکپارچه ادامه می‌دهیم».
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما