کد خبر: 484183
تاریخ انتشار :

سلحشوری: مردم از اصولگریی گذشته اند/ صدا و سیما مستقر است تا دولت را تخریب کند/ اگر به سال 92 برگردیم مردم باز هم به روحانی رای می دهند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پروانه سلحشوری نماینده تهران و رییس فراکسیون زنان مجلس با تاکید بر لزوم حمایت از دولت، گفت: در شرایط کنونی باید همه دست به دست هم دهیم و دولت را کمک کنیم. دولت مستقر باید مورد حمایت قرار بگیرد چرا که در شرایط سختی هستیم که کشور نیاز به همدلی و انسجام و اتحاد دارد.
به گزارش نامه نیوز، وی در خصوص عملکرد دولت، تاکید کرد: دولت به صورت یک مجموعه کامل و یک پکیج نیست بلکه وزارتخانه‌ها و نهادهای مختلفی دارد و هر کدام در حوزه‌های خودشان اقداماتی را انجام داده‌اند. برخی از حوزه‌های مجلس از عملکرد مسئولان اجرایی راضی نبوده و در رای گیری‌ها هم همیشه دچار مشکل بوده‌اند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: ما از دولتمردان انتظار داریم همان گونه که صحبت می کنند، عمل کنند.
سلحشوری با اشاره به پمپاژ شدن ناامیدی در کشور از سوی برخی افراد، گفت: اگر بار دیگر رقابت میان آقای روحانی و رقبای ایشان در سال 92 باشد، باز هم مردم به روحانی رای می دهند.
وی ادامه داد: تبلیغات علیه آقای روحانی زیاد است و همین امر موجب ایجاد نا امیدی نسبت به دولت و شخص آقای روحانی است. صدا و سیما مستقر است تا دولت را تخریب کند.
رییس فراکسیون زنان خطاب به افرادی که به دنبال ایجاد ناامیدی در کشور هستند، گفت: این افراد فکر نکنند کاری که انجام می‌دهند نفعی برای آنها در بر خواهد داشت، مردم از اصولگراها که گذشتند، اگر از اصلاح‌طلبان و اعتدالی‌ها هم بگذرند؛ این افراد مطمئن باشند که به آنها روی نمی‌آورند.
منبع: اعتماد آنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها