کد خبر: 489527
تاریخ انتشار :

آیت‌الله موحدی کرمانی ؛

«انصافا» دولت زحمت خود را کشیده و مساله بدعهدی آمریکاست/ مسئولان هیچ پیمانی با آمریکا نبندند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در خصوص ضرورت ایجاد گفت‌وگوی ملی در شرایط کنونی کشور گفت: رمز پیروزی ما از ابتدا وحدت بوده است. امیدواریم همه مردم یکپارچه در مقابل دشمن بیاستند و مطمئن باشید روزی این رژیم منحوس صهیونیستی نابود خواهد شد.
وی در خصوص خروج آمریکا از برجام و اینکه برخی گروه‌ها دولت را به عنوان متولی برجام عامل بدعهدی آمریکا می‌دانند، گفت: انصافا دولت تلاش خود را کرده است و مسئولان هم زحمت کشیده‌اند و تمام مساله عهد‌شکنی آمریکا است وگرنه دولتمردان تلاش خودشان را کرده‌اند.
موحدی کرمانی با بیان اینکه از خدامی‌خواهیم که دولتمردان پیروز باشند، گفت: امیدواریم مردم و مسئولان ما بیدار باشند و دیگر با آمریکا هیچ عهد و پیمانی نبندند.
منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها