کد خبر: 512203
تاریخ انتشار :

موافقت پارلمان مصر با تمدید ۳ ماهه وضعیت فوق‌العاده

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرگزاری رویترز، مصر برای اولین بار پس از بمب‌گذاری‌های آوریل ۲۰۱۷ که دست‌کم ۴۵ کشته بر جای گذاشت، اعلام وضعیت فوق‌العاده کرد و پس از آن، این وضعیت را چندین بار تمدید کرده است.
تمدید وضعیت فوق‌العاده از ۱۵ اکتبر از سوی دولت اعلام شد و لازم بود که پارلمان این دستور ریاست‌جمهوری را ظرف مدت هفت روز تأیید کند.
وضعیت فوق‌العاده به نیروهای دولتی اجازه می‌دهد تدابیر لازم را برای مقابله با خطرات و جلوگیری از تأمین منابع تروریستی به کار بندند.
در متن دستور اخیر عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر درباره تمدید وضعیت فوق‌العاده آمده بود که دستگاه‌های امنیتی و نیروهای مسلح برای مقابله با خطر تروریسم، حفظ امنیت، حفاظت از املاک عمومی و خصوصی و حفظ جان شهروندان اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها