فرانسه برای کاهش وابستگی به انرژی هستهای می کوشد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، به نقل از پایگاه خبری پاور تکنولوژی، فرانسه درحال حاضر 75 درصد از نیاز برق خود را از تاسیسات و انرژی هستهای به دست می آورد و قصد دارد این وابستگی خود را به 50 درصد برساند.
وزیر محیط زیست فرانسه در گفتوگو با یک شبکه رادیویی در اینباره گفت: قابل درک است که برای رسیدن به این هدف، ما برای تعطیلی کردن تعدادی از راکتورهایمان تلاش کنیم. هر راکتور دارای شرایط اقتصادی، اجتماعی و حتی امنیتی خاص خودش است.
بر اساس این گزارش، سیاست جدید فرانسه برای راکتورهای هستهایاش به طور قطع سیاست این کشور در حوزه انرژیهای غیر هستهای را نیز تغییر خواهد داد. در حال حاضر صنعت هستهای این کشور برای بیش از 200 هزار نفر شغل ایجاد کرده است اما بالارفتن سن تاسیسات هستهای فرانسه خطراتی را برای مردم و محیط زیست به همرا دارد.
به طور میانگین عمر تاسیسات هستهای در فرانسه بیش از 30 سال است و 15 راکتور هستهای از میان 58 راکتور این کشور عمری بیش از 35 سال دارند.
دیدگاه تان را بنویسید